Competitie: Limburg (4A)
Speeldag: Speeldag 6
St. Bree - Gerhees
Niels Hendriks

Zowel de eerste ploeg als de reserven wonnen hun wedstrijd tegen Standaard Bree. Voor de eerste ploeg was dit de eerste zege van het seizoen.

Ten opzichte van vorige week kwamen Jochen Cuypers en Gianni Grasso in de plaats van de afwezige Jurgen Lippens en Christophe Van Overloop. De eerste mogelijkheid was er één voor Ivo Lievers nadat de thuisdoelman de bal loste op een hoge voorzet, maar Ivo besloot over. Even later kwam Bree erg dicht bij de openingstreffer maar Andy Berckmans redde. Amper één minuut later was het toch raak voor de thuisploeg via Meijssen. Gerhees kreeg na bijna 20 minuten spelen de ideale mogelijkheid om terug op gelijke hoogte te komen vanop de penaltystip maar Andy trapte op de doelman. Andy behoedde Gerhees wel nog enkele malen voor een grotere achterstand zodat we na een erbarmelijk eerste helft gingen rusten met een 1-0.

Na de koffie zakte Bree terug en hierdoor kwam Gerhees beter in de wedstrijd. Dit resulteerde in enkele kansen en Ivo Lievers kon na een uur spelen de gelijkmaker scoren. Een kwartier voor tijd trapte Danny Wouters de 1-2 tegen de netten. Bree was niet meer in staat om nog iets terug te doen en het was zelfs nog Gerhees dat via Gerd Verwimp en Ivo Lievers nog enkele keren dichtbij de 1-3 kwam.

Opstelling E. Gerhees: Berckmans, Ooms, Cuypers, Claes (61' Janssens), Verwimp, Lodewijks, Hendriks (23' Tips), Wouters, Grasso, I. Lievers, Heylen.