Eendracht Gerhees
Lommel Kolonie
Datum: 09/10/2005 15:00
Competitie: Limburg (4A)
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Daems stadion
Gerhees - Lommel Kolonie
Niels Hendriks
| 0 reacties
Gerhees - Lommel Kolonie
Foto: © SC

Na de zes op zes van vorige week tegen St. Bree verloren zowel de reserven als de eerst ploeg afgelopen weekend van Lommel Kolonie.

Bij de eerste ploeg waren de geblesseerden Steven Claes en Niels Hendriks afwezig. Jurgen Lippens en Christophe Van Overloop keerden terug in de ploeg. In de openingsfase werd er een hoog tempo ontwikkeld en de eerste mogelijkheden waren voor Gerhees. Toch waren het de bezoekers die na een kwartier spelen via een mooie vrije trap op voorsprong klommen. De thuisploeg had even nodig om te herstellen, maar net voor het halfuur was Gerhees enkele malen erg dicht bij de gelijkmaker. Als je de kansen echter niet afwerkt krijg je het deksel op je neus. Vlak voor het rustsignaal werd er opnieuw een vrije trap binnengetrapt door Kolonie. Hierdoor kwam de leider op een erg efficiënte manier 0-2 voor.

Gerhees begon opnieuw sterk aan de tweede helft en dit resulteerde in het over verdiende tegendoelpunt. Doelpuntenmaker van dienst was Erwin Lodewijks die de bal beheerst binnenschoot na een mooie actie van Jurgen vanop links. Maar op het moment dat je denkt dat je terug volledig in de wedstrijd zit scoorde Kolonie weer vanop een stilstaande fase, Linsingh kopte de 1-3 binnen. Toch bleef Gerhees er voor gaan en kwamen er kansen. Zo besloot ondermeer Tim Schellens net naast en trof Jurgen de lat bij zijn vrije schop. In de slotminuut werd het zelfs nog 1-4 vanop de penaltystip. Gerhees verdiende zeker meer, maar het kreeg een les in efficiëntie van de leider in vierde A.

Opstelling E. Gerhees: Berckmans, Ooms, Cuypers (63' Tips), Lippens, Verwimp, Lodewijks, Grasso, Wouters, Heylen, Lievers (63' Libaers), Van Overloop (69' Schellens).