Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Stadion Louis Impe
De thuisploeg met geluk een puntje behaald
Hendrik De Vriesere

In de eerste helft waren het de bezoekers die scherper uit de hoek kwamen met al een verdiende

voorsprong in de 12' via A.Faccenda. Maar de thuisploeg had geen verweer in de eerste helft , want op de 20'

werd de score verdubbeld 0-2 en dit door Chebil die de ruststand vastlegde. Na de pauze drukte KFCO.Gent

opzoek naar de aansluitingstreffer en die kwam er dan ook in de 65' daar zorgde Khamal voor, St.Muide moest

dan wel met 10 man verder in de 70' na de uitsluiting van Verheughe (2 x geel). De bezoekers waren sterk

op de counter maar konden geen doelpunt meer versieren, wel het geval voor de thuisploeg die met behulp

van A.Faccenda (own-goal) langzij kon komen 2-2. Een derby uitslag , maar de bezoekers verdiende wel de