Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Stadion VSV Gent
Bezoekers winnen op de valreep.
Hendrik De Vriesere

De wedstrijd verliep met verschillende kansen van beide partijen , maar het waren de bezoekers

die op voorsprong kwamen in de 23' en dit via Maes. Maar de thuisploeg liet niet begaan en na

10 minuten stond de gelijkmaker op het bord die werd binnen getrapt door Dauw. Met veel

kansen langs beide zijden waren het up en down maar daar kon nog net voor de rust  VSV.Gent

de vruchten van plukken want op de 40' werd het 2-1 , dit doelpunt werd tegen de netten

getrapt door Willems .

Na de pauze werd er veel druk uitgevoerd door KFCO.Gent opzoek naar de gelijkmaker maar

toch moesten ze wachten tot in de 70' waar Berwouts gewoon  voorbij de verdeders kon gaan

en de bordjes in evenwicht bracht  2-2. Maar in de slotfase straften de bezoekers de fouten van

de thuisploeg af en op de valreep gingen ze met  de  winst lopen in deze

Gentse derby ,dit doelpunt werd gemaakt in 89' door Maes (2-3) , die als matchwinnaar werd