Stadion: Jan Breydel

Herbeleef Cercle Brugge - Westerlo (Play-off 2)

Volg de match tussen Cercle Brugge en Westerlo live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Cercle Brugge en Westerlo verloren hun eerste wedstrijd. Beide teams kunnen dus een overwinning gebruiken om nog kans te maken op een Europees ticket.
Cercle Brugge: Dantschotter Rubin, Evens Bernt, Viane Denis, Cornelis Hans, Boi Frederik, Kelhar Dejan, Vidarsson Arnar, Serebrennikov Sergiy, Sergeant Tony, Iachtchouk Oleg, Foley Dominic.
Westerlo: De Winter Yves, Farssi Rachid, Corstjens Wouter, De Petter Steven, Quina Nelinho Minzun, Mravac Adnan, Vanaudenaerde Günther, Iakovenko Oleksandr, Adams Mozes, Dekelver Dieter, Ruiz Jaime Alfonso.
1
De wedstrijd is begonnen.
5
Een gekraakt schot van Iachtchouk is het eerste wapenfeit van de wedstrijd.
8

Goal
Doelpunt van Tony Sergeant (Hans Cornelis)
Cercle Brugge klimt op voorsprong. Tony Sergeant kopt een voorzet van Cornelis voorbij De Winter.
12
Foley krijgt een unieke kans op de 2-0, maar oog in oog met De Winter besluit hij naast.
15
Westerlo speelt een zeer zwak eerste kwartier.
25
Foley komt net tekort bij een voorzet van Serebrennikov. Cercle blijft heer en meester.
26
Deze keer duikt Foley op bij een voorzet van Evens, maar de Ier duwt het leer naast.
35
Een schot van Iachtchouk mist kracht en richting.
45
 Gele kaart voor Frederik Boi

Scheidsrechter
Rust
Cercle Brugge gaat met een kleine voorsprong rusten. Westerlo speelde een bijzonder zwakke eerste helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Rode kaart voor Arnar Vidarsson
Vidarsson gaat met gestrekte voet vooruit en krijgt rood. Cercle moet zo nog bijna een volledige helft met tien verder.
53
 Rode kaart voor Günther Vanaudenaerde
Nu maakt Vanaudenaerde een zware overtreding op Evens en ook hij krijgt geel. Beide teams staan nu dus met z'n tienen.
56
Iakovenko komt net niet bij de de voorzet van Ruiz. Westerlo was hier dicht bij de gelijkmaker.
62
Vervangen Steven De Petter
Ingevallen Ellenton Lilliu

70
Het is een matige wedstrijd. Westerlo slaagt er niet in om echt een vuist te maken.