kvmKV Mechelen
zwaZulte Waregem
Sofiane Hanni (pen) 17'
1-0
3-0
Datum: 02/05/2015 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Achter de Kazerne
Terugkeer van Biebauw is meteen afscheid van Achter de Kazerne
Terugkeer van Biebauw is meteen afscheid van Achter de Kazerne
Foto: © photonews

KV Mechelen gaat in eigen huis op zoek naar een belangrijke overwinning tegen Zulte Waregem. Maar het is ook naast het veld een bijzonder duel, want na deze wedstrijd zien we Achter de Kazerne nooit meer in de huidige staat terug: enkele tribunes gaan plat in het kader van de opsmuk van het stadion.

Voor KV Mechelen is het duel tegen Zulte Waregem belangrijker dan omgekeerd: Malinwa gaat nog volop voor de groepswinst en moet winnen om Racing Genk voor te blijven op doelsaldo.

Voor Jens Naessens wordt het een belangrijk duel tegen de ex-club. Malinwa ging in beroep tegen de schorsing voor Cocalic en zo kan ook hij nog meespelen.

Bij Essevee is Jorgensen geschorst, maar komen Mendy, Aneke en Skúlason terug. Toch blijft het voor Dury puzzelen, want er zijn nog steeds veel geblesseerden.

Pakt Malinwa ook vanavond de overwinning? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 98 euro op. Denk je dat de bezoekers voor een stunt zorgen? Dan mag je maar liefst 360 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws