Datum: 09/05/2015 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Le Canonnier
Hurlus en Kemphanen moeten nog één keer (verplicht) op de mat
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Hurlus en Kemphanen moeten nog één keer (verplicht) op de mat
Foto: © Photonews

Royal Mouscron Péruwelz en KVC Westerlo sluiten vanavond hun versie van voetbaljaargang 2014 - 2015 af. De thuisploeg maakt dan wel nog kans op de PO2- finale, maar veel zin hebben de Henegouwers daar niet in.

De reden is simpel: er hangt helemaal niets aan vast. Royal Mouscron Péruwelz vroeg geen Europese licentie aan. Met andere woorden: een tripje richting Europa League is er volgend seizoen sowieso niet bij voor les Hurlus.

Bovendien wordt algemeen aangenomen dat Sporting Lokeren de groepswinst zal pakken. Ook voor KV Oostende staat er op Daknam namelijk niets meer op het spel.

En dat geldt ook voor KVC Westerlo. Harm Van Veldhoven heeft play-off 2 in het teken van volgend seizoen gesteld. Eerlijk? Het kan de Kemphanen allemaal weinig schelen. 

De heenwedstrijd in 't Kuipje eindigde in een 0-3-overwinning voor Les Hurlus. Leuk extraatje: beide teams promoveerden vorig seizoen naar de pintjesliga en slaagden er dus in om zich te verzekeren van een verlengd verblijf.

Kan Westerlo het seizoen met een overwinning afsluiten? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 228 euro op. Denk je eerder dat RMP opnieuw met 3-0 zal winnen? Dan mag je maar liefst 900 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws