Stadion: Stade du Pays de Charleroi

Herbeleef Charleroi - Eupen (Play-off 3)

Volg de match tussen Charleroi en Eupen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Eupen begon aan de play-downs al met een voorsprong van drie punten en won vorige week ook nog thuis tegen Charleroi met 3-2. Voor de Zebra's is het nu echt de laatste kans. Charleroi zette trainer Kovacs na elf dagen aan de deur en koos voor Luka Peruzovic. Hij moet nu absoluut winnen met Charleroi om nog kans te behouden op de eindronde met de tweedeklassers.
Charleroi: Riou Rudy, Signorino Franck, Ohayon Matan, Bojovi? Miju?ko, Dzinic Elvedin, Cordaro Alessandro, Kaya Onur, Tormena Ederson, Cahalon Tamir, Biton Dudu, Serwy Jérémy.
Eupen: Werner Olivier, Costas dos Santos Alex, Zukanovic Ervin , Panizzolo Daniel, Colinet Jerome, Iandoli Alessandro , Vinamont Olivier, Vandenbergh Kevin, Jadid Abderrazzak, Andrade Siqueira Jefferson, Chavarria Pablo.
1
De wedstrijd is begonnen.
6
Voorlopig nog geen kansen in de openingsfase.
10
Een kopbal van Jadid levert niet echt doelgevaar op.
15
Het eerste kwartier is voorbij. Echte kansen waren er nog niet. Charleroi moet nochtans absoluut winnen.
19
Werner duwt een schot van Kaya in hoekschop.
26
Zukanovic kopt op een Charleroi-hoofd en zo gaat de bal naast.
31
Werner krijgt een voorzet van Serwy niet onder controle, maar het heeft geen gevolgen voor Eupen.
38
Het is wel te merken dat het voor Eupen vandaag niet echt hoeft. Met een gelijkspel schieten de bezoekers al een heel eind op.
42

Goal
Doelpunt van Dudu Biton (Matan Ohayon)
Charleroi leeft weer! Cordaro kan niet bij een voorzet van Ohayon, maar Werner is uit zijn doel gekomen en Biton kan de bal in doel duwen: 1-0.
45
 Gele kaart voor Tamir Cahalon

46
De tweede helft is begonnen. Bij Eupen begint Lepiller aan de tweede helft. Vandenbergh blijft in de kleedkamers.

Scheidsrechter
Rust
Charleroi leeft nog, dankzij een doelpunt van Biton leiden de Zebra's met 1-0. Charleroi moet vanavond absoluut winnen om zijn kansen op de eindronde met de tweedeklassers gaaf te houden. Dat lijkt voorlopig te lukken.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Kevin Vandenbergh
Ingevallen Matthias Lepiller

56
Charleroi houdt de wedstrijd nu onder controle.
63
Een kopbal van Chavarria kan Riou niet verontrusten.
71

Goal
Doelpunt van Alessandro Cordaro (Onbekend Onbekend)
Cordaro weet tussen twee Eupen-verdedigers te glippen en verschalkt dan makkelijk doelman Werner. De wedstrijd lijkt met deze tweede treffer van Charleroi beslist.
77
Eupen heeft geen reactie meer in huis. De bezoekers lijken al aan de volgende wedstrijd te denken.