Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Parken Kopenhagen
AaB bederft kampioenenfeest Kopenhagen
viki meeuwis

FC Kopenhagen zal het kampioenenfeestje nog even moeten uitstellen. Zaterdag verloor het thuis in het Parken Stadion van AaB. In de zeventiende minuut had aanvoerder Tobias Linderoth via een direct vrije trap de thuisploeg op voorsprong gebacht. Een kwartier na de rust kon Jeppe Curth de gelijkmaker in doel werken na een hoekschop.

Kort daarna was het de beurt aan Rade Prica op de counter, hij bracht de stand op 2-1. Het is de zestiende goal van de Zweed in de SAS-Ligaen en hij voert nu de alleen de topscorerslijst aan. Marcus Allbäck kwam nog dicht bij de gelijkmaker voor FCK maar de bal kwam op de paal terecht. AaB komt met deze overwinning op de vierde plaats terecht, met vijftien punten minder dan Kopenhagen.