Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Brondby Stadion
Nordsjælland houdt Brøndby van zege
viki meeuwis

Brøndby heeft misschien een uiterst slechte uitreputatie, thuis zijn ze een moeilijke tegenstander. Dat ondervond ook FC Nordsjælland, die op de tweede speeldag van de SAS-Ligan richting Brøndby Stadion trokken. Voormalig Brøndby-speler Henrik Kildentoft wist met een kopbal echter een puntje binnen te halen voor Nordsjælland.
In de eerste heflt was Tobias Mikkelsen de beste man op het veld. In zijn eerste wedstrijd bij Brøndby wist de voormalige Lyngby-speler de thuisploeg al na achttien minuten op voorsprong te brengen. In de 39e minuut wist Mikkelsen vanop rechts door te breken en ondanks goed verweer van Allan Olesen, wist hij de bal bij Martin Ericsson te brengen die er prompt 2-0 van maakte.

Na de rust lukte het minder goed voor Brøndby. In de 48e minuut was Per Nielsen slordig met een terugspeelbal die daardoor bij Martin Bernburg terecht kwam. Bernburg wist zo makkelijk de 2-1 te maken, er was terug een wedstrijd. Brøndby leek het te gaan halen maar drie minuten voor het einde wist Kildentoft alsnog een punt binnen te halen voor FC Nordsjælland.

Brøndby IF – FC Nordsjælland: 2-2
Doelpunten: 1-0 T. Mikkelsen (’18), 2-0 Martin Ericsson (’39), 2-1 Martin Bernburg (’48), 2-2 H. Kildentoft (’87)
Gele kaarten: T. Rasmussen, T. Kristensen, K. Stadsgaard
Scheidsrechter: Anders Hermansen
Toeschouwers: 9 865