Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Essex Park Randers
AGF haalt het van Randers
viki meeuwis

In Denemarken werd de laatste wedstrijd van de tweede speeldag vanavond afgewerkt. In die partij nam AGF het op tegen Randers FC. Een derby tussen twee ploegen uit Oost-Jutland.

Na zeven minuten kon verdedigend middenvelder Mark Howard de score openen via een goed geplaatste kopbal. Halverwege de eerste helft kon Kenneth Møller Pedersen de gelijkmaker binnentrappen. Het zou echter AGF zijn dat nog voor het einde van de eerste helft nog twee keer kon scoren. Nando Rafael maakte de 2-1 en een goede pass van Frederik Krabbe gaf Benny Feilhaber de kans om de bal in doel te werken en zo de 3-1 op het scorebord te zetten. Een klein kwartier ver in de tweede helft had Randers de kans om terug aan te pikken nadat Randers een penalty kreeg voor een vermeende fout van Jens Gjesing. Marc Nygaard nam die penalty maar schoot de bal hoog over doel. In de laatste minuut van de toegevoegde tijd kon Ricki Olsen Kasper Lorentzen bereiken die de bal in de rechterhoek schoot. Het was net te weinig te laat en zo stak AGF de drie punten op zak.