1-0
1-1
1-2
1-3
56' Ricardo Sousa (pen)
Ruben Verhaeghe

Hannover 96 heeft FC Köln met 1-4 verslagen. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

In de eerste helft hielden de teams elkaar in evenwicht. De beste kans kwam er al na vier minuten, maar Anthony Lurling schoot op de lat. De logische ruststand was dan ook 0-0.

Na de rust kwam er eindelijk een afscheiding. Na twee minuten gespeeld te hebben, opende Albert Streit voor Hannover de score. Jiri Stajner profiteerde voluit van een foutje in de verdediging van de bezoekers en bracht Köln op gelijke hoogte. Lang duurde dat echter niet want Thomas Brdaric maakte in de 53ste minuut al de 1-2. Hannover speelde nu zonder complexen en via een strafschop van Ricardo Sousa kwam het 1-3 voor. Brdaric plaatse de kers op de taart voor de bezoekers en de match eindigde op 1-4. [AN]