Volg de match tussen Werder Bremen en Bayer Leverkusen live, samen met vele andere supporters.

00:00
De spelers komen het veld op.
00:00
De wedstrijd is begonnen, Werder Bremen heeft de aftrap gedaan.

Vandaag de wedstrijd Werder Bremen vs Bayer Leverkusen, als Werder Bremen kan winnen kunnen zij naar de eerste plaats gaan indien Bayern München verliest, afwachten geblazen maar het zal zeker een leuke wedstrijd worden.
Werder Bremen: Wiese Tim, Fritz Clemens, Mertesacker Per, Naldo , Pasanen Petri, Jensen Daniel, Diego (Diego Ribas da Cunha), Borowski Tim, Rosenberg Markus, Vranjes Jurica, Klasnic Ivan.
Leverkusen: Adler Rene, Castro Gonzalo, Friedrich Manuel, Haggui Karim, Sarpei Hans, Freier Paul, Barbarez Sergej, Rolfes Simon, Barnetta Tranquillo, Kiessling Stefan, Gresko Vratislav.
2
Leverkusen zet druk naar voor, voorzet van Kiessling maar Barnetta schiet over.
4
Eerste aanval van Werder Bremen maar Klasnic kon zijn voet er niet tegen zetten.
6
Direct een aanval van Leverkusen waar een doelpunt uitvalt. 0-1, doelpunt was van Barnetta Tranquillo
6

Goal
Doelpunt van Tranquillo Barnetta (Onbekend Onbekend)
Bij een snelle counter kwam dit doelpunt tot stand
9
Bremen zet druk. Ze krijgen een hoekschop maar draait op niets uit. Uitrap Leverkusen.
9
Bremen blijft druk uitoefenen waarbij Borowski even vast gehouden wordt maar krijgt geen penalty, wel hoekschop maar geen gevolgen.
11
 Gele kaart voor Karim Haggui
Klein foutje gemaakt
11
Pasanen geeft een mooie bal naar Barowski die zet voor maar er wordt niets mee gedaan.
15
Het lijkt erop dat Bremen wat angst heeft en durft niet snel een lange bal te geven.
16
Freier geeft een voorzet maar deze ging hoog over
21
Bremen gaat naar voor maar, shot van Diego maar ging ver naast.
23
Klasnic maakt een kleine op de helft van Leverkusen, Leverkusen geeft een lange bal tot bij keeper van Bremen.
24
Voorzet van Jensen maar de bal gaat in hoekschop
25
Hoekschop genomen, Naldo langs de goal, over.
26
Inworp Bremen, Sarpei maakt een fout en Diego ging snel liggen. Vrijetrap voor Bremen maar draaide op niets uit.
27
Door de slechte vrijtrap ging Leverkusen op de counter waarbij een 1 tegen 1 situatie onstond, Wiese kon de bal nog net redden.
30

Goal
Doelpunt van Ivan Klasnic (Onbekend Onbekend)

34
Bremen blijft druk zetten, mooie voorzet naar Klasnic de bal ging naast.
35
Haggui geeft een duwtje, vrije trap voor Bremen maar de bal ging rechtstreeks in de armen van de keeper.
39
Hoekschop voor Leverkusen
40
De hoekschop wordt weggewerkt waarbij Bremen op de aanval gaat. Klasnic gaat neer in de zestien meter maar krijgt geen penalty, terwijl dit zeker een penalty was. De keeper trapt uit.

44
Klasnic trapt, Adler Rene red de bal. Snelle aanval van Leverkusen waar Fritz een duw fout maakt, geel!
44
Fout gemaakt door Leverkusen, Bremen krijgt een vrijetrap vlak voor het doel
45
De rust is voorbij, wij beginnen aan de tweede helft tussen Bremen en Leverkusen.

Scheidsrechter
Rust
Het fluitje gaat en wij gaan de rust in bij een 1-1 stand.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Leverkusen gaat al snel naar voor maar Wiese neemt de bal.

49
Zware tackel van Kiessling maar komt er met een waarschuwing vanaf, vrijetrap voor Bremen.
50

Goal
Doelpunt van Diego Ribas da Cunha (Onbekend Onbekend)
Na de genomen vrijtrap kan Diego de bal prachtige in de hoek binnenwerken. 2-1 voor Bremen.
52
Nieuwe aanval van Bremen, de bal ging richting Diego maar buitenspel.
54
Leverkusen krijgt meer ruimte en zet ook meer druk maar hebben er momenteel nog niets mee kunnen doen.
54
Bremen weer snel naar voor maar de verdediging was sterker. Bal is naar de overkant waar Leverkusen een inworp heeft maar het schot van Barnetta gaat naast.
57

Goal
Doelpunt van Clemens Fritz (Onbekend Onbekend)
Wiese gooit de bal uit waar er vanuit het middenveld een mooi bal naar Fritz komt die de bal in dezelfde hoek trap als Diego. 3-1
63
De toeschouwers roepen de naam Ivan, Ivan ...
63

Goal
Zware duels in het middenveld waar Bremen goed uitkomt door een slechte verdediging van Leverkusen wordt er weer gescoord, Ivan Klasnic met zijn tweede doelpunt. De wedstrijd lijkt ver beslist.
66
Vervangen Paul Freier
Ingevallen Theofanis Gekas

69

Goal
Doelpunt van Markus Rosenberg (Onbekend Onbekend)
Weer een nieuwe aanval vanuit het midden waar Rosenberg niet gedekt wordt en scoord hij de 5-1. Zware afstraffing voor Leverkusen
71
 Gele kaart voor Sergej Barbarez
Gevaarlijk spel
72
Klasnic loopt goed mee en trap de bal richting doel maar over.
73
Vervangen Sergej Barbarez
Ingevallen Sascha Dum

74
Leverkusen lijkt het noorden kwijt, ze komen niet eens meer tot aan het doel van Wiese.
76

Goal
Doelpunt van Stefan Kießling (Onbekend Onbekend)
Na een stilstaande fase kan Kiessling langs rechts uitbreken, schiet de bal tegen de keeper maar kan zijn hoofd zetten tegen de hoge bal, doelpunt 5-2
78
Fout van Naldo, vrije trap voor Leverkusen maar recht in armen van Wiese.
79
Uittrap van Adler tot bij het middenveld waar een bal vertrek naar Gekas maar buitenspel.
82
Leverkusen zet vanuit het midden een mooi aanval op richting Gekas maar recht in de armen van Wiese.
84
Heel zware fouten worden er gemaakt door Leverkusen in hun eigen speelhelft maar Werder Bremen kon niet profiteren.
85
Vervangen Ivan Klasnic
Ingevallen Martin Harnik

86
 Gele kaart voor Leon Andreasen

86
Inworp van Fritz richting de stip maar Adler neemt de bal.
87
De wedstrijd lijkt op zijn einde te lopen. Bremen doet alles zeer rustig.
89
Nieuwe aanval van Leverkusen vanuit hun eigen helft maar ze geraken niet verder dan het midden.