bayBayern München
monBor. Mönchengladbach
0-1
21' Thorben Marx (pen)
1-1
Datum: 14/12/2012 20:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Allianz Arena
Bayern München laat punten liggen

Bayern München heeft thuis niet weten te winnen van Borussia Mönchengladbach. Na negentig minuten stond er een 1-1 eindstand op het scorebord. Leverkusen en de rest van de concurrentie kunnen zo later in het weekend iets van hun achterstand proberen weghalen.

Na twintig minuten wedstrijd opende Borussia Mönchengladbach de score van op de penaltystip. Thorben Marx zette die feilloos om, waardoor de bezoekers uiteindelijk verrassend de rust ingingen met de kleinste voorsprong.

Het was wachten tot op het uur Bayern München iets kon terugdoen via Shaqiri. Verder dan dat ene doelpunt kwam Bayern echter niet meer, waardoor de club twee punten verliest. De Camargo mocht nog een kwartier invallen bij Mönchengladbach, Van Buyten bleef de hele wedstrijd op de bank.

Bayern München verloor nu al twaalf wedstrijden niet meer, de bezoekers zitten aan zeven wedstrijden zonder verliesbeurt. In de stand kan Leverkusen later dit weekend terugkomen tot op negen punten van Bayern.