Speeldag: Speeldag 9
Stadion: AWD-Arena
Borussia Mönchengladbach wint na inhaalrace van Hannover 96
Koen Schaaphok

Borussia Mönchengladbach heeft zondag een goede zaak gedaan in de Duitse Bundesliga door met 2-3 te winnen van Hannover 96. De bezoekers knokten zich terug van een 2-0-achterstand. Alle doelpunten vielen in de tweede helft, zo weet Voetbal International.

Na de pauze kwam Hannover op voorsprong door aanvoerder Schlaudraff en vijf minuten na de openingstreffer leekt Diouf het karwei afgemaakt te hebben. Onze landgenoot Igor De Camargo, vervanger van de geblesseerde Luuk De Jong, droeg zijn steentje bij aan de aanvalsgolven van de bezoekers. Goals van Dominguez en Arango trokken de stand terug gelijk. Het was echter Arango die de beslissende goal in de netten schoot.

Gladbach is nu tiende met twaalf punten uit negen duels. Hannover staat een plek lager met één punt minder.