Speeldag: Ronde 3
Stadion: Stamford Bridge
Chelsea scoort zes keer tegen tweedeklasser
Sam Soetaers

Chelsea heeft in de League Cup brandhout gemaakt van tweedeklasser Wolverhampton. 'The Blues' wonnen ruimschoots met 6-0.

Als Wolverhampton al droomde van een stunt, was die droom snel over. Na twintig minuten spelen stond Chelsea al op een 3-0 voorsprong. Gary Cahill kopte de 1-0 binnen. Bertrand scoorde na een fout van doelman De Vries en Mata rondde een één-twee met Fernando Torres feilloos af.

Ook na rust ging het doelpuntenfestijn verder op Stamford Brigde. Romeu schoot vanop de stip het vierde doelpunt van de avond binnen. Fernando Torres kopte op zijn beurt de forfaitscore op het bord en Victor Moses werkte een voorzet van Oscar binnen.

Eden Hazard begon bij de thuisploeg op de bank. Hij mocht twaalf minuten voor affluiten Fernando Torres vervangen.