mciManchester City
livLiverpool FC
Datum: 14/04/2007 16:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 34
Stadion: City of Manchester Stadium
City en Liverpool komen niet tot scoren
Kristof Blomme
| 0 reacties
City en Liverpool komen niet tot scoren
Foto: © SC

Manchester City en Liverpool hebben 0-0 gelijk gespeeld. Emile Mpenza begon opnieuw in de basis bij de thuisploeg, maar werd na een uur vervangen. City blijft twaalfde in de stand. Liverpool is derde. Het telt twee punten meer dan Arsenal. 

In het begin van de partij viel er weinig te beleven. Liverpool had wel het meeste balbezit. De eerste goede mogelijkheid was voor Pennant. Hij werd diep gestuurd door Gerrard, maar Isaksson had een goede redding in huis. Aan de overkant kopte Mpenza naast. Vlak voor de rust kwam een hoekschop aan de tweede paal terecht bij Carragher. De verdediger van de Reds trapte in het zijnet. 

Vroeg in de tweede periode pakte Riise uit met een hard afstandsschot. Hij zag zijn knal net naast de kooi van Isaksson vliegen. Ook Kuyt kreeg een goede mogelijkheid. Hij besloot van dichtbij over. Beasley kreeg een kwartier voor het einde de beste kans. Hij kwam naar binnen en vlamde op het doelhout. Gescoord werd er niet meer, waardoor beide ploegen tevreden moeten zijn met een gelijkspel.