Stadion: Old Trafford

Herbeleef Manchester United - Fulham (Premier League)

Volg de match tussen Manchester United en Fulham live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Om 21u00 wordt op Old Trafford de wedstrijd afgetrapt tussen Manchester United en Fulham in deze laatste van de 15e speeldag van de Premier League op maandag 3 december. De thuisploeg kan een uitstekende zaak doen in de stand en kan 3e worden lits een overwinning. Ook Fulham kan mits een overwinning klimmen in de stand en 12e worden. Er staan dus belangerijke punten op het spel.
Manchester United: Van Der Sar Edwin, Brown Wes, Evra Patrice, Ferdinand Rio, Vidic Nemanja, Anderson Luis, Giggs Ryan, Hargreaves Owen-Lee, Ronaldo Cristiano, Rooney Wayne, Tevez Carlos.
Fulham: Niemi Antti, Hughes Aaron, Konchesky Paul, Omozusi Elliot, Stefanovic Dejan, Davies Simon, Davis Steven, Dempsey Clint, Murphy Danny, Bouazza Hameur, Kuqi Shefki.
00:00
De thuisploeg trapt de wedstrijd opgang.
1
Kuqi afgevlagd wegens buitenspel.
3
Eerste verwittiging vanwege Fulham dat men niet veel ruimte mag weggeven bij de thuisploeg.
3
Kuqi met het schot op doel, maar Ferdinand blokt het schot af.
4
Nu aan de overkant Tevez met het schot op doel, maar ook deze poging is ongevaarlijk.
5
In de eerste 5 minuten gaat de bal goed over en weer en zit er veel tempo in deze wedstrijd.
5
Tevez met een gevaarlijk schot, maar Niemi weet er raad mee en redt de bal.
8
Bouazza nu met een trap op doel, maar deze bal gaat over en naast.
8
Aan de overkant Tevez terug met een poging, maar Konchesky kan afblokken.
10

Goal
Doelpunt van Cristiano Ronaldo (Onbekend Onbekend)
Een mooie krul in de verste hoek.
11
Bijna kan Bouazza scoren, maar de aanvaller staat buitenspel.
14
Cristiano Ronaldo rondde een mooie aanval mooi af. Het lichte overwicht wordt nu efficiënt beloond.
14
Tevez wordt afgevlagd wegens buitenspel.
16
Kuqi begaat een overtreding, wat resulteert in een vrije trap die geen verder gevaar met zich meebrengt.
18
De thuisploeg heeft nu nadrukkelijker meer balbezit. Fulham probeert nu controle over de bal te krijgen.
21
Het tempo zit nog altijd in de wedstrijd, maar de bezoekers hebben het moeilijk om een opening te vinden.
23
Tevez is de bedrijvigste man bij de thuisploeg. Nu een schot van de aanvaller, maar ook nu is doelman Niemi attent.23
27
Bouazza begaat een overtreding.
28
Man Utd gaat nu voluit op zoek naar de verdubbeling van de voorsprong. Fulham moet zich beperken tot de verdedigende taken.
28
Oliveira nu met een schot op doel, Niemi heeft er geen moeite mee.
32
Danny Murphy vuurt een schot af, waar Van der Sar alle moeite mee heeft. De doelman verwerkt in hoekschop die geen verder gevaar oplevert.
34
Er komt meer en meer evenwicht in deze partij.
35
Rooney is nauwelijks in het spel betrokken geweest tot nu toe. Dat typeert hoe strak de mandekking is bij de bezoekers.
38
Steven Davies probeert te dreigen met een schot op doel, maar de bal mist kracht en dat levert alleen een doeltrap op voor de doelman van Man Utd.
40
 Gele kaart voor Nemanja Vidic

44
Ronaldo probeert nog eens met een voorzet richting zestienmetergebied, maar Hughes kan de bal wegwerken.
45
Hoekschop Fulham met Davies achter de bal, maar Vidic kan de bal wegkoppen.
45
Tevez met nog een dreigend schot op doel, Niemi moet alles uit zijn kast halen en verwerkt de bal in hoekschop, die geen gevaar oplevert.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg Manchester United tegen Fulham. Het was een leuke eerste helft, waarin de bal goed over en weer ging en de bal goed rolde. Fulham moest zich meestal beperken tot verdedigende taken. Man Utd had licht overwicht en dat resulteerde in de openingstreffer, die kwam via een knappe volley van Ronaldo. Fulham was van slag en gaat met een achterstand de kleedkamers opzoeken. Man Utd kan tevreden zijn over hun geleverde spel. Ruststand: 1-0.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft begint zo dadelijk. Fulham mag aftrappen en proberen de achterstand om te buigen. Of kan Man United op zijn elan doorgaan?
46
Vervangen Patrice Evra
Ingevallen John O'Shea

46
De tweede helft is begonnen. Alleen de thuisploeg heeft gewisseld.
47
Omozusi verstuurt een voorzet, maar Van der Sar kan de bal plukken.
48
Simon Davies met een poging tot dreigen richting doel van Van der Sar. De bal mist richting en gaat naast.
53
Brown probeert met een voorzet, die spijtig genoeg voor de verdediger buitenwaait.
55
Fulham is scherper uit de kleedkamers gekomen. Man United loert op de counter op de wedstrijd in een definitieve plooi te leggen.
56
Stefanovic begaat een overtreding.
57
De bezoekers opteren in de tweede helft om de flanken te gebruiken als aanvalstacktiek. De twee backs schuiven geregeld op.
58

Goal
Doelpunt van Cristiano Ronaldo (John O'Shea)
De aanvallende middenvelder kopt een assist van O'Shea tegen de netten.
61
De wedstrijd lijkt met de verdubbeling zo goed als gespeeld. De bezoekers zijn scherper uit de kleedkamers gekomen, maar moeten nu een tweede doelpunt incasseren van een dodelijk efficiënte thuisploeg.
63
Fulham probeert alles uit zijn kast te halen om iets terug te doen, maar de organisatie van de thuisploeg staat zo sterk als een huis.
64
Vervangen Clint Dempsey
Ingevallen David Healy

66
Bouazza vuurt een schot af, maar de bal gaat over de deklat over de doellijn.
68
Rooney met een goed schot, maar ziet zijn poging naast dwarrelen.