Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Stamford Bridge
Reds pakken punt op Stamford Bridge
Yves Dekoning

Liverpool heeft na een zwaar bevochten duel 0-0 gelijkgespeeld bij Chelsea. Hierdoor doen beide clubs een slechte zaak in de stand. De Blues blijven derde terwijl de Reds de vierde plaats aan Everton moeten laten.

Peter Crouch had in de 18de minuut voor de Reds de beste kans voor rust, maar zijn vizier stond niet scherp. Vijf minuten later mocht Chelsea een strafschop claimen, maar de scheidsrechter blies niet. Liverpool bleef druk zetten, maar kon geen echte doelkansen meer creëren.

Na de pauze nam de inzet toe, maar de kwaliteit van het spel liet te wensen over. Acht minuten voor tijd kreeg Michael Ballack toch een kans voor de Blues, maar hij trapte naast. Zo eindigde een partij met bitter weinig doelgevaar op een logische brilscore.