arsArsenal
munManchester United
Datum: 08/11/2008 13:45
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Emirates Stadium
Nasri ontbindt zijn duivels tegen Manchester United
Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Nasri ontbindt zijn duivels tegen Manchester United
Foto: © SC

Arsenal heeft een goede zaak gedaan in de titelstrijd in de Premier League. De ‘Gunners’ klopten voor eigen volk Manchester United met 2-1 en springen over de ‘Mancunians’ naar de derde plaats.

Arsenal begon verzwakt – Adebayor geblesseerd en Van Persie geschorst - aan de topper tegen Manchester United, maar de Fransman Samir Nasri ontpopte zich zaterdagmiddag met twee doelpunten tot held van de middag.  
 
Halverwege de eerste helft profiteerde Nasri van slecht uitverdedigen van de bezoekers en duwde hij het leer via Gary Neville voorbij Van der Sar in doel. Na de rust knalde hij een doorsteekpass van Fabregas van op afstand voorbij de Nederlandse goalie.
 
Manchester United probeerde terug te slaan, maar veel dreiging ging er niet vanuit. Rafael Da Silva maakte in de slotminuut nog de 2-1, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam United niet.
 
Arsenal wipt in het klassement over Manchester United naar de derde plaats. De Red Devils tellen twee punten minder, maar hebben nog een wedstrijd te goed. Koplopers Liverpool en Chelsea moeten nog in actie komen en kunnen verder uitlopen op de concurrentie.
 
Uitslagen
 
Arsenal – Manchester United   2-1
Wigan – Stoke City   0-0