Herbeleef Tottenham - Arsenal (Premier League)

Volg de match tussen Tottenham en Arsenal live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
Bij Arsenal zit nieuwkomer Arshavin op de bank. Bij de thuisploeg maakt Keane zijn debuut.
00:00
Tottenham speelt in een 4-4-2 formatie.

Tottenham: Cudicini Carlo, Corluka Vedran, Dawson Michael, Woodgate Jonathan, Assou Ekoto BenoƮt, Lennon Aaron, Jenas Jermaine, Palacios Suazo Wilson Roberto, Modric Luka, Pavlyuchenko Roman, Keane Robbie.
Arsenal: Almunia Manuel, Sagna Bakary, Toure Kolo, Gallas William, Clichy Gael, EbouƩ Emmanuel, Song Alexandre, Denilson de Oliveira , Nasri Samir, Adebayor Emmanuel, Van Persie Robin.
00:00
Ook de Gunners spelen in een 4-4-2 systeem met Van Persie en Adebayor als spitsenduo.
00:00
De spelers betreden de grasmat.
00:00
Arsenal heeft de eerste helft afgetrapt.
4
De thuisploeg probeert hoge druk te ontwikkelen. De Gunners wachten geduldig af.
7
Schot van Lennon wordt gepakt door doelman Almunia.
8
Een schot nu vanop afstand via Palacios, maar de doelman gaat goed plat.
9
Niet veel opwindig op dit moment veel balverlies langs beide kanten.
10
White Hart Lane telt 36000 supporters.
15
Pavlyuchenko krijgt nu een kans in het zestienmetergebied, maar de Rus schiet de bal over de dwarsligger.

20
Modric wil maar al te graag een strafschop na een actie, waarbij hij wordt neergehaald door Clichy. De scheidsrechter gaat er niet op in en geeft een hoekschop, die geen gevaar oplevert.
24
Buitenspel Pavlyuchenko.
28
EbouƩ verstuurt een voorzet richting zestienmetergebied, maar doelman Cudicini is bij de les en pakt de bal in twee tijden.
29
Aan de overkant probeert Modic met een afstandsschot, maar dat vormt geen probleem voor de doelman.
30
We zijn een half uur ver in de eerste helft. Het spelbeeld tot nu toe is, dat er veel slordigheden zijn bij beide ploegen. Buiten een paar afstandsschoten zijn er ook nauwelijks uitgespeelde kansen.

39
Na herhalingen is te zien dat EbouƩ rood kreeg voor natrappen op Modric.
43
 Gele kaart voor Gael Clichy

45
Een schot van Palacios wordt door Almunia over de dwarsligger getikt.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met 0-0. Er waren niet veel kansen in de eerste helft. Veel slordigheden ook langs beide kanten. De bezoekers moeten na de uitsluiting van EbouƩ nog een hele tweede helft met 10 spelers verder.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Beide elftallen betreden de grasmat voor de tweede helft. Benieuwd of het spelbeeld zal veranderen.
46
Tottenham mag de tweede helft aftrappen.
48
Overtreding van Denilson op Pavlyuchenko levert een vrije trap op voor de Spurs op een interessante plek.
48
Modric en Pavlyuchenko staan achter de bal. Het is de Rus die trapt, maar de bal gaat over het doel.
49
Terug een actie van Pavlyuchenko over de zijkant richting doel. Hij besluit met een schot dat ver naast de kooi van Almunia belandt.
50
Arsenal probeert druk te zetten, maar het slaagt er niet in de bal in de ploeg te houden.
51
Nasri verstuurt een voorzet richting spitsen, maar de bal is te hard en gaat over de zijlijn buiten.
52
Het spel gaat goed over en weer, met nu een kans voor Tottenham. Lennon gaat het strafschopgebied binnen bedient Pavlyuchenko, maar die mist zijn schot volledig.
56
Nu een goede kans voor Tottenham met een voorzet van Lennon richting Keane. De Ier kopt de bal centimeters over de deklat.
58
Arsenal heeft licht voordeel qua balbezit, maar het is de thuisploeg die het beste voetbal brengt met onder meer Lennon en Modric, die heel bedrijvig zijn.
64
Vervangen Roman Pavlyuchenko
Ingevallen Darren Bent

66
De bezoekers proberen zich in de wedstrijd te knokken.
69
Een reuzekans voor Song op hoekschop. De verdediger mikt nipt naast het doel. Dit was een mogelijkheid om op voorsprong te komen.
71
Nu een goed schot van Keane, die maar nipt naast het doel van Almunia gaat.
75
Vervangen Vedran Corluka
Ingevallen Pascal Chimbonda

79
Van Persie probeert Bendtner weg te sturen, maar de aanvaller loopt in buitenspelpositie.
80
Chimbonda nu met een voorzetschot, die in het zijnet belandt.
82
Met nog 8 minuten te spelen ziet het er naar uit dat Arsenal punten gaat verliezen op White Hart Lane. Er zit totaal geen lijn in het spel van de Gunners. De thuisploeg is de betere in het spel, maar ook zij hebben nog geen echt uitgespeelde kansen gehad in de tweede helft.