Volg de match tussen Fulham en West Bromwich live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
De spelers betreden de grasmat.
00:00
De thuisploeg speelt in een 4-4-2 opstelling. Alsook de bezoekers die een 4-4-2 systeem hanteren.
00:00
Het is het 31e duel tussen beide clubs.
00:00
Fulham mag de wedstrijd aftrappen.
00:00
De wedstrijd is begonnen.

Fulham: Schwarzer Mark, Pantsil John, Hughes Aaron, Hangeland Brede, Konchesky Paul, Davies Simon, Murphy Danny, Etuhu Dickson, Dempsey Clint, Johnson Andrew, Zamora Bobby.
West Bromwich: Carson Scott, Zuiverloon Gianni, Meite Abdoulaye, Barnett Leon, Robinson Paul, Morrison James, Koren Robert, Koren Robert, Valero Borja , Filipe Teixeira Andrade, Simpson Jay.
2
Beide ploegen starten aftastend.
2
De thuisploeg heeft het meeste balbezit. De bezoekers wachten geduldig af.
3
Vrije trap voor Fulham na een overtreding op Johnson.
3
Carson moet alles uit de kast halen om de bal van Murphy uit zijn doel te ranselen.
7
De thuisploeg probeert met combinaties een kans te creëren en openingen te zoeken in de Bromwich organisatie. De bezoekers loeren op de counter.
8
Beide ploegen laten zich betrappen op slordigheden in de passing.
9
Eerste hoekschop voor West Bromwich levert een vangbal op voor de doelman.
11
Eerste hoekschop nu ook voor de thuisploeg.
12
Tweede hoekschop op rij toegestaan door Zuiverloon.
13
Davies vuurt een schot af uit een scherpe hoek, maar Carson verwerkt in hoekschop.
13
Ook de derde hoekschop levert geen gevaar op.
14
Pantsil moet aan de overkant een hoekschop toestaan.
14
De bal komt bij Simpson die zijn schot ziet afblokken.
18
Meite begaat een overtreding, waardoor de thuisploeg een vrije trap krijgt. Deze levert geen gevaar op, maar wel een hoekschop.
19
Etuhu vuurt een goed schot af vanop 20 meter en Carson bokst de bal weg.
22
Dempsey probeert met een schot op doel op aangeven van Zamora, maar de bal gaat hoog over.
24
Dempsey nu met een prachtig schot dat uiteen spat op de lat. Dit was een uitstekende mogelijkheid op het openingsdoelpunt.
26
Teixeira ziet Fortuné vrijstaan, maar de middenvelder staat buitenspel, waardoor de aanval wordt afgeslagen.
29
Wat opvalt is het vele balverlies bij beide ploegen. Men slaagt er niet in de bal in de ploeg te houden.
33
Nu een schot van Murphy dat uiteen spat op de bovenkant van de lat op aangeven van Zamora.
36
Hoekschop voor West Bromwich toegestaan door Konchesky.
37
De hoekschop van Bromwich wordt weggekopt uit het zestienmetergebied.
39
Barnett kopt bijna een lange bal van Murphy in eigen doel. Zijn doelman voorkomt dit en redt in hoekschop.
41
Een schot van Fortuné wordt gered door de doelman.
42
Nu een uitgelezen kans voor Zamora om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar de aanvaller schiet de bal over het doel.
45
1 minuut extra.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 0-0 stand. In de eerste helft stapelden de slordigheden zich op, waardoor er weinig kansen waren voor beide ploegen. In de tweede helft zal er meer creativiteit moet komen wil men de aan kansen komen en de verdediging ontwrichten.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Beide ploegen staan klaar voor de tweede helft.
46
West Bromwich Albion mag de tweede helft aftrappen.
46
De tweede helft is begonnen.
48
Het begin van de tweede helft brengt tot nu toe hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. Beide ploegen zoekend naar openingen.
49
Vervangen Andrade Filipe Teixeira
Ingevallen Chris Brunt

50
Fortuné kopt een indraaiende vrije trap over het doel.
52
Een uitstekende kans voor Fortuné, maar staat in buitenspelpositie.
60
Een schot van Simpson belandt in de handen van de doelman.
60

Goal
Doelpunt van Bobby Zamora (Onbekend Onbekend)

63
De bezoekers laten hun kopje niet hangen na het doelpunt van Fulham en gaat voluit voor de gelijkmaker.
64
Valero met een schot op doel, dat wordt gered door de doelman.
68
Na het doelpunt is meer schwung in de wedstrijd gekomen.
71
Een goede kopbalkans voor Dempsey op een hoekschop, maar de doelman slaagt er in om de bal uit zijn doel te houden.
71

Goal
Doelpunt van Andrew Johnson (Onbekend Onbekend)

75
Het tweede doelpunt zou wel eens de doodsteek kunnen zijn voor West Bromwich.