Volg de match tussen Manchester City en Blackburn live, samen met vele andere supporters.

Manchester City: Given Shay (Seamus), Richards Micah, Garrido Javier, Zabaleta Pablo, Kompany Vincent, de Jong Nigel, Barry Gareth, Petrov Martin, Tevez Carlos, Mwaruwari Benjani Benjamin, Bellamy Craig.
Blackburn: Robinson Paul, Givet Gaël, Samba Christopher, Nelsen Ryan, Jacobsen Lars, Emerton Brett, Gamst Pedersen Morten, Dunn David, Nzonzi Steven, Andrew Haworth, Di Santo Franco.
Druk van Manchester City.
7

Goal
Doelpunt van Carlos Tévez (Onbekend Onbekend)
We zijn zeven minuten ver en de stand is 1-0. De bal ging erin na een hoekschop. Het is zijn 10de doelpunt van het seizoen.
15
We hebben een kwartier gespeeld en de stand is 1-0 voor de thuisploeg.
22
Kans voor Blackburn maar de bal ging naast.
27
Schot van Pedersen gaat naast het doel.
28
Tevez speelt goed voetbal. Lokt een vrije trap uit op een aardige plaats.
29
Petrov schiet de bal over het doel.
33
Adebayor zal de komende wedstrijden nog niet tot spelen komen na het voorval van enkele dagen geleden met de spelersbus van Togo.
36
Manchester City heeft de wedstrijd volledig in handen. Het tikt de bal goed rond.
38
Voorzet Bellamy gaat hoog over het doel.
39

Goal
Doelpunt van Micah Richards (Onbekend Onbekend)
Wat een prachtig doelpunt van Richards. Hij komt van midden zijn eigen helft en loopt richting doel waarbij hij aflegt voor Benjani. Het schot gaat tegen de paal en in de rebound trapt hij de bal tegen de netten. Het is zijn derde doelpunt van het seizoen.
41
Nieuwe aanval van Manchester maar geen gevaar. Nog 4 minuten op de klok.
44
Druk van Manchester City blijft aanhouden. Blackburn kijkt toe.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit erop. Tevez zette Manchester City vroeg op voorsprong. Vijf minuten voor rust kon Richards de score verdubbelen. Het was een goede eerste helft. De thuisploeg staat verdiend voor.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

46
Blackburn heeft de tweede helft op gang getrapt.
49

Goal
Tevez is duidelijk in vorm. Hij maakt zijn tweede doelpunt van vanavond. De aanval begon op rechts door Benjani. Hij kon de bal terugleggen tot bij Tevez, die de bal mooi in de rechter bovenhoek kon plaatsen. 3-0.
53
De twee wissels bij Blackburn hebben nog niet veel opgeleverd. De score loopt verder uit.
55
Blackburn kan amper de bal in ploeg houden.
56
Overtreding van Bellamy op Jacobsen. De vrije trap gaat achter de achterlijn en we krijgen een doeltrap voor doelman Given.
59
Bijna 4-0 voor de thuisploeg. De voorzet van Zabaleta gaat op het hoofd van Tevez, maar zijn kopbal gaat naast het doel.
61
Voorzet van Zabaleta gaat in de handen van Robinson.
62
 Gele kaart voor Pablo Zabaleta
We krijgen de eerste kaart van de wedstrijd. Deze is voor Zabaleta na een overtreding op Hoilett.

Blackburn krijgt door deze overtreding een vrije trap maar de bal wordt naast het doel gekopt.
63
Vrije trap voor Blackburn na een kleine overtreding van De Jong. De bal vliegt over het doel.
65
Overtreding van Dunn op Tevez.
66
Vervangen David Dunn
Ingevallen Martin Olsson

De laatste wissel van Blackburn. Dunn mag na zijn overtreding gaan douche.
67
Robinho maakt zich klaar om in te vallen.
67
Eerste kleine kans voor de bezoekers. Een licht schot van Emerton is geen probleem voor Given.
68
Trap van Petrov gaat naast het doel van Robinson.
69
Vervangen Craig Bellamy
Ingevallen Róbson de Souza

71

Goal
Doelpunt van Morten Gamst Pedersen (Onbekend Onbekend)
Kan Blackburn nog de aansluitingstreffer maken?
75
Meer druk van de bezoekers. De wedstrijd is nog steeds niet dood gebloeid.
78
Hoekschop voor Blackburn levert geen gevaar op. Robinho werkt weg.
78
 Gele kaart voor Morten Gamst Pedersen
Tweede kaart van de wedstrijd is voor de doelpuntenmaker van de bezoekers.
80
Voorzet van Tevez en ... Doelpunt!!! voor Robinho maar hij staat helaas buitenspel. Het feest gaat niet door.
81
Vervangen Benjamin Mwaruwari Benjani
Ingevallen Roque Santa Cruz

82
Knal van Robinho wordt door een prachtige redding van Robinson uit doel gehouden. Opnieuw druk van City.
84
Voorzet richting Hoilett maar zijn kopbal gaat naast het doel.
85
We hebben nog vijf minuten te spelen. Kan Blackburn nog één punt mee naar huis nemen of gaat deze wedstrijd eindige zoals vorig seizoen in een 3-1 winst voor Manchester City?
86
Overtreding van Emerton op De Jong wegens het gebruik van zijn elleboog.
87
Vervangen Martin Petrov
Ingevallen Dedryck Boyata

De jonge Belg mag nog enkele minuten meepikken in deze wedstrijd.
90
Kompany werkt de bal in hoekschop. De hoekschop levert een nieuwe hoekschop op. Deze gaat hoog over het doel van Given.
90
We krijgen drie minuten extra tijd.
90

Goal
Tevez met zijn hattrick van vanavond. Hij staat recht voor het doel en krijgt een klein gaatje. De bal gaat in de hoek voorbij Robinson. Ondertussen zit Tevez op doelpunt nummer twaalf van de competitie.