Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Emirates Stadium
Vermaelen scoort, maar verliest topper
Manuel Gonzalez

Manchester United heeft de topper bij Arsenal gewonnen. The Mancunians waren de betere ploeg en haalden het met 1-3.

Manchester domineerde en won verdiend. De Portugees Nani deed zijn landgenoot Cristiano Ronaldo helemaal vergeten met een sublieme actie die door doelman Almunia in eigen doel werd geslagen.

Vier minuten later besliste Wayne Rooney de wedstrijd helemaal: 0-2 was de ruststand. In de tweede helft probeerde Arsenal een vuist te maken maar het was in tegenstelling United dat opnieuw kon toeslaan: Park scoorde in de 52ste minuut het derde bezoekende doelpunt.

Onze landgenoot Thomas Vermaelen, die ondanks een lichte blessure toch aan de wedstrijd was begonnen, kon in de 80ste minuut nog tegenprikken. Maar zijn doelpunt was niet meer dan een doekje tegen het bloeden.

United speelde een puike wedstrijd en nadert tot op één punt van leider Chelsea. Manchester heeft wel één wedstrijd meer gespeeld.