livLiverpool FC
blrBlackburn
1-0
1-1
40' Keith Andrews (pen)
Fabian Morren

Fernando Torres begon voor het eerst sinds december in de basis bij Liverpool en de Spanjaard was meteen beslissend. Liverpool won van Blackburn.

Liverpool kwam na twintig minuten spelen tegen Blackburn op voorsprong. Gerrard dook na een pass van Benayoun op voor doelman Robinson en lobte de bal in doel.

Kort voor rust kwamen de bezoekers langszij. Carragher maakte hands in het strafschopgebied. Andrews nam het geschenk in dank aan. Op slag van rust zette Maxi Rodriguez vanop de rechterkant voor. Fernando Torres stond op de juiste plaats en kon Robinson met gemak verslaan.

In de tweede helft bleef Liverpool de betere ploeg maar het kon de score niet verder uitdiepen. The Reds wonnen uiteindelijk met 2-1 en blijven hangen in het spoor van Manchester City en Tottenham Hotspur.