Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Emirates Stadium
Liverpool pakt volle buit bij matig Arsenal
Fabian Morren

Arsenal heeft op de tweede speeldag de topper tegen Liverpool verloren. De Gunners, met Thomas Vermaelen in de basis, gingen met 0-2 onderuit.

Samir Nasri begon ietwat verrassend in de basis bij Arsenal. De verwachting is dat het meteen zijn laatste wedstrijd was voor de ploeg van Arsène Wenger, want de Franse middenvelder staat heel dicht bij een overgang naar Manchester City.

Arsenal stelde van bij het begin teleur en Liverpool kreeg de kansen, onder meer via Caroll en Henderson. Na rust herstelde de thuisploeg het evenwicht, maar werd het in de steek gelaten door Emmanuel Frimpong, die zijn been te hoog ging en een tweede gele kaart pakte.

Met tien man bezweek Arsenal nog. Een schot van Suarez belandde via Ramsey voorbij Szczesny in doel. In blessuretijd maakte Suarez er nog 0-2 van.