Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Stamford Bridge
Duel der Londenaren blijft onbeslist

Chelsea en Tottenham hebben op Stamford Bridge 0-0 gelijkgespeeld. Vooral Chelsea schiet weinig op met het gelijkspel en dreigt de strijd om plaats drie en vier te verliezen van Arsenal en Tottenham.

De eerste helft was van bijzonder bedenkelijke makelij. Het kon zelfs vervelend genoemd worden, want de eerste echte kans viel slechts enkele minuten voor rust. Van der Vaart zorgde er met een afstandschot voor dat Cech aan de slag moest. Even later moest Cole zelfs de rebound van Adebayor van de lijn halen.

Na de rust kwam er beterschap en Chelsea werd gevaarlijker. Mata raakte de paal na een goede vrije trap. In de slotfase kwam Tottenham weer opzetten en Gallas kopte net over en Adebayor zag zijn schot weer van de lijn gehaald. Door het gelijkspel komt Tottenham op gelijke hoogte met Arsenal dat om 16u nog speelt.