Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 36
Stadion: Stamford Bridge
Chelsea vernedert QPR dankzij bevrijde Torres

Chelsea maakt op het einde van het seizoen een ontgoochelend jaar toch nog meer dan goed. Na het bereiken van de CL-finale was nu QPR het kind van de rekening. Op Stamford Bridge werd het 6-1 met ook een hattrick van Fernando Torres.

Amper na één minuut stond Chelsea al op voorsprong nadat Sturridge het leer mooi tegen de netten mikte. Terry, dinsdag nog met rood van het veld gestuurd, scoorde de 2-0. En daarna was het tijd voor Fernando Torres om zijn revanche te nemen op alle kritiek die hij dit seizoen (terecht) kreeg.

Binnen de zes minuten legde hij twee keer de bal in de kooi en na de rust maakte hij er 5-0 van. Malouda scoorde nog de zesde voor Cissé de eer kon redden voor QPR. Chelsea houdt door de winst uitzicht op een CL-ticket.