Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: The Hawthorns
Lukaku en Benteke delen de punten

West Bromwich Albion en Aston Villa hebben 2-2 gelijkgespeeld. Het duel tussen de twee Rode Duivel-aanvallers Romelu Lukaku en Christian Benteke werd wel in het voordeel van Benteke beslecht.

Benteke opende namelijk na twaalf minuten de score voor de bezoekers. Na een halfuur leek Aston Villa de drie punten mee naar huis te mogen nemen, toen Agbonlahor de score verdubbelde.

In de tweede helft kwam WBA echter beter in de wedstrijd en dat leverde al snel de aansluitingstreffer op. Lukaku bediende Brunt, die scoorde. Een kleine tien minuten voor affluiten maakte Odemwingie de gelijkmaker voor de thuisploeg.

Met de puntendeling komt niemand echt verder: WBA blijft in de subtop kamperen, terwijl Aston Villa in acuut degradatiegevaar blijft. De ploeg staat nu zeventiende, met amper een puntje meer dan de nummer 18 en 19.