Stadion: The Hawthorns
Courtois pakt strafschop, Chelsea wint spektakelmatch

Thibaut Courtois pakt elfmeter en helpt zo Chelsea aan driepunter

Chelsea heeft zijn eerste zege van het seizoen beet. Op bezoek bij West Bromwich Albion kostte dat wel bloed, zweet en tranen. Pedro toonde zich meteen furieus in een erg aangenaam duel.

Het was Pedro himself die halfweg de eerste helft de ban brak met zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club. Tien minuten later was hij alweer beslissend in zijn actie, waarna Diego Costa zijn tenen tegen de bal kon steken.

Maar: de match had er na een kwartier helemaal anders kunnen uitzien. James Morrison scoorde zowel voor als na de rust voor West Bromwich Albion, maar zag in eerste instantie wel een strafschop op briljante wijze gestopt door Thibaut Courtois.

Vlak voor de koffie had Azpilicueta de tweede helft overbodig gemaakt, al werd het na de 2-3 van Morrison en de rode kaart voor Terry toch nog spannend. Die haalde iets na de rust Rondon als laatste man namelijk naar beneden.