totTottenham
Datum: 01/04/2017 16:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 30
Tien(!) minuten extra tijd niet voldoende voor Hazard, scorende Belg in Liverpool - Everton, maar niet wie je zou verwachten (En ook Benteke en Ndidi scoren prachtig - met beelden!)

Divock Origi beslist Liverpool - Everton met doelpunt na invalbeurt, ook Benteke en Ndidi scoren!

Niet enkel in de Jupiler Pro League komen we stilaan in de periode van de waarheid, dat is ook zo in diverse andere competities. Zo ook in de Premier League, waar op zaterdag flink wat interessante duels op het programma stonden.

De wedstrijddag werd geopend met Liverpool - Everton, een duel tussen Belgen ook. Mignolet en topschutter Lukaku begonnen eraan, terwijl Origi en Mirallas in de loop van de wedstrijd mochten invallen.

In een dol eerste halfuur vielen drie doelpunten. Mané had de score geopend voor de thuisploeg, maar Pennington had de bordjes op gelijke hoogte gehangen. De reactie van Liverpool bleef niet uit via Coutinho.

En toen moest het moment van een Belg nog komen. Lukaku? Neen, het was invaller Divock Origi die drie minuten nadat hij op het veld kwam meteen uitpakte met een doelpunt.

In de wedstrijden van 16 uur was het ook snel koekenbak voor de Belgen en de ex-spelers van Belgische clubs. Benteke scoorde snel voor Leicester bij Chelsea de 1-2, terwijl Ndidi met een wereldgoal uitpakte voor Leicester City.

Hazard was in de partij tegen Benteke en co. heel bedrijvig, zorgde al na vier minuten voor een assist, maar moest ondanks tien minuten extra tijd toch het hoofd buigen. Alderweireld en Vertonghen mochten wel juichen. Fellaini geraakte niet verder dan 0-0 tegen het West Brom van Chadli.

01/04/2017 13:30Liverpool FC - Everton3-1
01/04/2017 16:00Burnley - Tottenham0-2
01/04/2017 16:00Chelsea - Crystal Palace1-2
01/04/2017 16:00Hull City - West Ham Utd2-1
01/04/2017 16:00Leicester City - Stoke City2-0
01/04/2017 16:00Manchester United - West Bromwich0-0
01/04/2017 16:00Watford - Sunderland1-0
01/04/2017 18:30Southampton - Bournemouth0-0