11

Goal
Doelpunt van Ádám Szalai

11
En plots de Hongaren op voorsprong. Sallai naar Szalai en die regelt het met een rake kopslag!
15
De Duitsers moeten nu vol aan de bak, maar echt druk zetten op Gulacsi en co zit er voorlopig nog niet in.
18
Havertz met de kans, maar de voorzet gaat uiteindelijk alles en iedereen voorbij.
22
Bijna halfweg de eerste helft. De Duitsers gaan stilaan moeten komen en makkelijk hebben ze het echt niet.
24
Hummels met een schot, maar op de lat! Daar was bijna de gelijkmaker! Spannend! Op dit moment spelen de Rode Duivels tegen ... Hongarije!
28
Fiola legt er Kimmich ernstig op, waarna beiden even tot een opstootje komen. Het koelt zonder blazen.
28
 Gele kaart voor Endre Botka

29
 Gele kaart voor Ilkay Gündogan

32
Het wordt stilaan wat bitsiger. Foutjes aan beide kanten, met kaartjes tot gevolg.
35
Door de 0-1 voor Portugal zijn de Duitsers nu zelfs pas vierde in hun groep.
38
We kabbelen stilaan richting rust. Twijfels in München, nog een dikke 50 minuten om een en ander recht te zetten.
41
Veel indruk maken de Duitsers tot op heden echt nog niet. We kabbelen richting rust.
44
Botka geveld, daar zal even wat verzorging bij horen.
45
We krijgen 2 minuten blessuretijd.
45+2
Havertz nog eens met een knal, maar naast. Dat zal het vermoedelijk zijn voor deze eerste helft.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+20
Rusten in München. Hongarije op 45 minuten van de stunt.
46
De bal rolt opnieuw in München.
50
Ook na de rust voorlopig weinig daadkracht bij de Duitsers. Door de 2-1 voor Frankrijk zijn ze wel opnieuw door naar de volgende ronde.
53
Havertz met een schot, maar dat levert ook al bij al weinig op.
57
Schäfer en Gündogan hebben even verzorging nodig na een straffe botsing. Beiden komen er uiteindelijk mee weg.

63
Het is 2-2 in Portugal. De Belgen virtueel opnieuw tegen Hongarije!
64
 Gele kaart voor Ádám Szalai

65
Szallai met een vrije trap tegen de paal! Bijna was het hier helemaal koekenbak!
66
 Gele kaart voor Attila Fiola

66

Goal
Doelpunt van Kai Havertz (Mats Hummels)

67
En daar zijn de Duitsers! Havertz maakt de gelijkmaker! Sensatie! Reuring!

Goal
Doelpunt van András Schafer (Ádám Szalai)

68
En meteen na de gelijkmaker is het Schafer die op zijn beurt de Hongaren weer op voorsprong brengt. Wat een gek gedoe in München!
72
Müller en Werner komen erin. Dat is toch weer iets bijzonder.
75
Vervangen Roland Sallai
Ingevallen Szabolcs Schön

76
Nog een kwartier. De tijd begint nu ECHT te dringen voor de Duitsers.
79
Sallai mag ook gaan rusten. Hebben we al gezegd dat de tijd begint te dringen?