Volg de match tussen Tsjechië en Engeland live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 3 reacties...
20:44
De strijd om de groepswinst op Wembley vanavond!
Tsjechië en Engeland hebben beide 4 punten en zijn al geplaatst voor de 1/8ste finale. Vanavond op Wembley staat dus groepswinst op het spel in dit onderlinge duel.
1
Tsjechië - Engeland: 0-0

2
Sterling met een enorme kans
Sterling kreeg de bal diep en lobt de bal over de keeper maar deze gaat tegen de paal
8
Tsjechië laat voorlopig de bal aan Engeland en loert op de counter
10
Kopbal van John Stones maar deze gaat over het doel van Vaclik
11
Kane met een overhaast schot dat ver over het doel gaat van de Tsjechische doelman
12

Goal
Doelpunt van Raheem Shaquille Sterling (Jack Grealish)
Goede actie van op links, Grealish zet voor en Sterling werkt perfect af met het hoofd
Kane bijna met de 2-0
Kane krijgt de bal in de 16 meter, kapt terug en schiet met rechts maar Vaclik heeft een goede reflex in huis en brengt redding
27
Holes bijna met de aansluitingstreffer
Tomas Holes met het schot van buiten de grote rechthoek maar Pickford kan redding brengen en tikt de bal in corner
29
Soucek met de trap tussen een bak van Engelse benen waardoor Pickford niet wordt bedreigd
32
Saka met een rush op rechts maar de bal wordt onderschept door een Tsjechische verdediger en gaat in corner
35
Soucek klopt Pickford maar geen goal
Soucek met een loepzuivere kans en Pickford was geklopt maar de bal gaat naast het doel. Engeland komt hier heel goed weg. Ondertussen verdienen de Tsjechen een doelpunt
43
Geweldige trap van Kane
Harry Kane met een geweldige trap maar Vaclik met de goede reflex en voorkomt zo wederom een doelpunt van de spits van Tottenham

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

59
Tot nu heeft de 2de helft minder om het lijf dan de 1ste waar het tempo zeer hoog lag
60
Coufal met de prima voorzet
Coufal gaat door op rechts en levert een goede voorzet af maar Pickford zit er goed tussen

Maguire claimt een penalty
Duel in de 16 meter en Maguire gaat neer en heel Engeland claimt een penalty maar de scheidsrechter geeft geen kik
74
Maguire naar Bellingham maar een Tsjechisch been zit er goed tussen. Zo krijgt Engeland nog maar zijn eerste corner in de 2de helft