Volg de match tussen Italië (futsal) en Kroatië (futsal) live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Wie gaat naar de halve finale: Italië of Kroatië?
1
Al meteen prijs voor Italië
Italië staat al op voorsprong. De eerste kans van Romano is meteen goed voor een doelpunt.
1

Goal
Doelpunt van Sergio Romano (Onbekend Onbekend)

1
Italië (futsal) - Kroatië (futsal): 0-0
3
Romano komt nog eens opzetten, deze keer kan hij niet afdrukken. Met Fortino ondertussen als pivot gaat het wel lekker voor de Italianen.
6
Daar is Kroatië een eerste keer. Het schot van Novak gaat net naast.
6
En aan de overkant meteen Fortino met een uithaal, maar ook hier net naast.
7

Goal
Doelpunt van Franco Jelovcic (Onbekend Onbekend)
Jelovcic hangt de bordjes op gelijke hoogte. Hij omspeelt eerst een speler en daarna ook de doelman: 1-1.
8
Uittrap van de keeper tot op het hoofd van Grcic, maar naast.
10

Goal
Doelpunt van Rodolfo Fortino de Araujo (Onbekend Onbekend)
Fortino trapt op doel en de bal gaat via de benen van doelman Jukic in de goal. Foutje van de goalie en de Italianen opnieuw op voorsprong.
12
Leuke actie van de Italianen, maar de bal gaat uiteindelijk via Romano naast. Al claimt de squadra een hoekschop. Nu opnieuw Romano, op de goalie.
15
Lima raakt aan het doel, maar hij kan niet binnenwerken. Er is niemand gevolgd, weg kans.
16
Harde knal van Novak, net over de kruising.
18
Kroatië neemt een time-out. Hoog tijd om er een dansgroepje tegenaan te gooien.
19
Ei zo na Vampeta, maar de bal springt iets te ver van zijn voet om er iets mee te doen.
18:40
RUST: we kunnen al gaan rusten in het Sportpaleis. Het staat 2-1 voor de Italianen. We krijgen ondertussen wat acrogym op ons bord. Wij Belgen scoren daar af en toe hoge ogen in op wereldniveau.
18:51
Vier jonge Italiaantjes dansen de Polonaise in de tribunes. Leuk, leuk, leuk.
21
En we zijn er terug aan begonnen dames en heren hier in het Sportpaleis.
22
De eerste kans in de tweede helft is voor Merlim. Hij trapt op een Kroatisch been. Ook de corner levert niets op.
26
Ook in de tweede helft veel balbezit en weinig tijdverdrijf. Ook weinig echte grote kansen.
28
Droge knal van Lima, maar de keeper van Kroatië kan in corner werken.
29
Al drie keer Honorio nu, maar evenveel keer staat Jukic goed geposteerd.
31
Counter van Kroatië via Marinovic, maar Mammarella is bij de pinken en weerhoudt de 2-2.
32
Jelovic met de uithaaaaaal, bam op de paal. En vijftien seconden later een harde knal van Novak. Het blijft 2-1, maar de Kroaten beginnen aan een slotoffensief.
33
Fortino! Tegen de lat. De Kroaten beginnen met hun vliegende keeper.
35
Bijna profiteert Lima, maar zijn bal gaat net voorlangs het lege doel. Time-out Kroatië, ze hebben nog vijf minuten om het goed te maken.
38
Knal Jelovcic, Mammarella pakt.
40
Nog een minuut. Hangen en wurgen voor de Italianen.
40
Novak nog op de paal!

Scheidsrechter
Rust
Italië (futsal) - Kroatië (futsal): 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
19:24
Italië plaatst zich nipt voor de halve finales, na een 2-1 overwinning tegen Kroatië.