Speeldag: Kwart Finales

Herbeleef Slovenië (futsal) - Spanje (futsal) (EK Futsal)

Volg de match tussen Slovenië (futsal) en Spanje (futsal) live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Wie pakt het vierde stekje voor de halve finales? U komt het hier LIVE te weten ...
20:22
Slecht nieuws voor Spanje: Jordi Torras is niet speelklaar geraakt voor deze match.
1
Slovenië (futsal) - Spanje (futsal): 0-0
2
De eerste kans is voor Slovenië. Rafa pakt het schot van Cujec na een corner. Aan de overkant is ook Mordej wakker op een knal van Aicardo.
3
Nu een pegel van Lin, maar alweer Mordej.
5
Blessure voor Cujec blijkbaar. Moet nu ook Slovenië een sterkhouder missen of lijkt het mee te vallen?
6
Jose Ruiz listig tot bij Miguelin. Die tikt half over de keeper, maar omdat hij er nog lichtjes aankwam gaat de bal in het zijnet.
9
Het balbezit is vaak voor de Slovenen, maar de druk van de Spanjaarden is zo hoog dat ze er weinig mee kunnen.
11
Uithaal Cujec, nipt naast de kooi van Rafa. We zijn al over halfweg de eerste periode en echt veel geks hebben we nog niet gezien.
12
De Slovenen geloven er in. Nu Fetic weer met een actie, maar in corner geduwd.
12
Cujec ineens vrij aan de tweede paal, maar hij vergeet binnen te duwen en wordt dan neergehaald. Geen strafschop volgens de ref, tot groot ongenoegen van de Slovenen. Eindelijk vuur in de match!
12

Goal
Doelpunt van Fernando Maciel Goncalves (Sergio Lozano Martinez)
Na een kleine twaalf minuten voetbal is het na een intrap dan toch prijs. Goed opgedreven door Lozano en dan perfect naar de tweede paal, waar Fernandao maar hoeft binnen te poeieren.
14
Bijna Pola met de 0-2, maar hij kan net niet goed afdrukken en de bal gaat naast.
15
De Slovenen doen iets terug, maar Kroflic neemt de bal niet lekker mee en in de tweede instantie kan zijn schot geblokt worden.
16
Time-out van de Slovenen. Gaan ze nog voor een gelijkmaker voor de pauze?
18
Genialiteitjes van Lin, maar de doelman voorkomt uiteindelijk de 0-2. Ruiz knalt de corner daarna op de paal.
18

Goal
Doelpunt van Rafael Usin Guisado (Onbekend Onbekend)
Is de wedstrijd nog voor de pauze in een beslissende plooi gelegd? De score is in ieder geval verdubbeld.
19
Nog eens een knal van Sloveense kant via Osredkar, maar Rafa duwt in corner. Daarop trapt diezelfde kapitein naast. We krijgen nog een time-out van de Spanjaarden met nog exact een minuut op de klok.
20
Fernandao in het zijnet, wat een poeier!
21:11
RUST: En zo gaan we rusten met een 0-2 voorsprong voor de Spanjaarden. Kan Slovenië dit nog rechtzetten?
21
En we zijn er terug aan begonnen in het Sportpaleis.
21
Meteen een mooie vrije trap, maar Luzano knalt op de goalie.
22
Balverlies Slovenië, maar Ortiz en Campos kunnenn niet profiteren. Spanje is nu wel meer dan baas.
25
Een knal van Gonzalo op de paal en nu weer een vrije trap vanop een mooie plek ...
25
De vrije trap wordt door Oritz mooi opzij gespeeld, maar dan volgt een blok.
25
 Gele kaart voor Rok Mordej

25
Fernandao wil het mooi doen, maar dat haalt weinig uit.
26
Hij wil er ook niet in voor de Slovenen. Kroflic komt nu wel heel dichtbij.
30
Bijna halfweg de tweede helft, Spanje kan de match rustig controleren.
30
Miguelin en Usin slagen er niet in de 3-0 - die nochtans op een schoteltje werd aangeboden - binnen te knallen.
33
 Gele kaart voor Carlos Ortiz Jimenez
Hands
35
Nog vijf minuten. Komt er nog een mirakel van de Slovenen?
37
Fetic is vliegende keeper bij de Slovenen. Krijgen ze nog zicht op de aansluitingstreffer?
37

Goal
Doelpunt van Jesus De Nazaret Aicardo Collantes (Onbekend Onbekend)
En het staat 0-3 voor Spanje. Aicardo knalt de bal er door het pak in. Dit maakt Slovenië niet meer goed, of wel? Ze nemen meteen een time-out. Dat wordt alles of niets.
38
Vrhovec met een goede trap, Rafa blijft bij de pinken.
39
Via Raul Campos bijna nog de 4-0. Ook Aicardo komt nog dicht bij een doelpunt, maar Mordej en de paal voorkomen erger voor Slovenië.
40
Zelfs een eerredder is de Slovenen niet gegund. Cujec tot twee keer toe net niet doeltreffend genoeg. Nog een halve minuut.
40

Goal
En zo staat het nog 0-4 op tien seconden voor het einde. Aicardo straft de vliegende keeper af met een afstandslob.