Datum: 30/11/-0001 00:00
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/16 Finales (H)
Sochaux in aanvallersnood
Sochaux in aanvallersnood
Foto: © SC

Guy Lacombe, de trainer van het Franse Sochaux, moet voor het duel in het Griekse Olympiakos enkele basisspelers missen en komt in aanvallend opzicht in spelersnood. Ilan kan wegens een adductorenletsel zeker niet deelnemen in Athene en ook Santos is nog onzeker. Hij trainde dinsdag niet mee met de groep en zal misschien genoodzaakt zijn om donderdagavond verstek te laten gaan voor het duel in de zestiende finales van de Uefa Cup.
 
Ook Jaouad Zaïri, die Santos zou vervangen, is onzeker. Hij raakte betrokken bij een auto-ongeval nadat hij van de weg geraakt was. Zaïri negeerde een stopbord en kwam tegen een muur terecht. In het ziekenhuis van Montbéliard werd hij onderzocht en hij lijkt niets ernstigs opgelopen te hebben, maar verkeerde in shock. Toch blijft het onzeker of hij donderdagavond op het scheidsrechtersblad zal staan.
 
 
 
Aan Griekse kant moet trainer Dusan Bajevic één van zijn sleutelpionnen missen. Georgos Georgiadis is geblesseerd tot het einde van het seizoen. Ook de Braziliaanse vedette Giovanni is onzeker. De aanvaller trainde dinsdag niet.
 
Sochaux treedt waarschijnlijk aan met: Richert - Potillon, Monsoreau, Diawara, Paisley - Isabey, Lonfat, Pitau, Mathieu - Zaïri of Santos, Menez