Stadion: Weserstadion

Herbeleef Werder Bremen - Rangers FC (Europa League )

Volg de match tussen Werder Bremen en Rangers FC live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vanavond staat de voorlaatste wedstrijd van de UEFA op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in het Weserstadion. De wedstrijd wordt gefloten door Martin Hansson
Werder Bremen: Almeida Hugo, Boenisch Sebastian, Borowski Tim, Diego (Diego Ribas da Cunha), Hunt Aaron, Jensen Daniel, Mertesacker Per, Naldo , Owomoyela Patrick, Rosenberg Markus, Wiese Tim.
Rangers FC: Adam Charlie, Broadfoot Kirk, Cuellar Jimenez Carlos Javier, Dailly Christian, Ferguson Barry, Hemdani Brahim, McGregor Allan, Novo Nacho, Papac Sasa, Weir David, Davis Steven.
1
De wedstrijd is van start gegaan.
2
Jensen met de eerste kans van de wedstrijd. De Duitser schiet net naast.
4
Boenisch met een eerste schot op doel, maar de bal zwaait af en gaat over.
6
De Rangers wonnen de heenmatch met 2-0. De thuisploeg moet zo direct in de aanval gaan en dat zien we in de beginfase.
11
Naldo met een mooie actie. Hij tikt de bal voer een medespeler en schiet meteen op doel. De bal gaat wel recht in de handen van McGregor.
11
 Gele kaart voor Charlie Adam

12
Weer Werder met de kans. Goede voorzet vanop links, maar Almeide kopt nipt over.
13
Adam zet achter, maar Mertesacker werkt af. De bal komt terug bij Adam, maar nu schiet hij op een Werder-verdediger.
15
Weer Werder dat drukt. De bal komt bij Rosenberg. Die kapt zich goed vrije, en schiet hard op McGregor.
16
Bremen is baas in het eerste kwartier. Ze krijgen nu ook een hoekschop.
17
De bal wordt voorgegooit, maar niemand kan erbij. Via een Glasgow-been gaat de bal terug in hoekschop. die levert ook niets op.
18
Weer een grote kans. Diego tikt de bal over de verdediging van de Rangers. Almeida tikt de bal in één tijd over het doel.
19
De druk blijft komen. Een voorzet van Hunt wordt in de draai door Almeida over geschoten.
20
Gevaarlijke terugspeelbal van Dailly op McGregor. De doelman kan de bal net wegschieten voor een aanstormende Rosenberg eraan kan.
22
Overgrote kans voor de thuisploeg ! Na een voorzet wordt de bal weggewerkt, maar Jensen kan in één tijd schieten. De knal gaat op de vuisten van McGregor.
23
Hoekschop voor Werder.
23
McGregor werkt weg met de vuisten. Ook in de daaropvolgende fase is de doelman de snelste.
25
Goede actie van Werder. Diego legt breed op Hunt. Die legt dan weer achter op Rosenberg. De aanvaller gaat neer voor het strafschopgebied, maar de scheidsrechter fluit geen overtreding.
26
Een schot van Diego uit de tweede lijn wordt met de vingertoppen weggewerkt door McGregor.
27
Bijna doelpunt voor Werder, maar een kopbal gaat naast. Er was ook al gefloten op een fout op doelman McGregor.
29
Glasgow Rangers komt momenteel amper aan de bal. Onder leiding van een sterke Diego neemt Werder het sleeptouw.
30
Goede tegenaanval van Rangers. Novo schiet de bal pal op Wiese, die met een goede redding moet uitpakken.
32
Vrije trap van Diego, maar McGregor springt en heeft bal klemvast.
34
De Rangers proberen het tempo uit de match te houden.
38
De laatste 5 minuten zagen we geen grote kansen meer. Het was vooral middenveldspel.
40
Vrije trap op een gevaarlijke plaats. Naldo met een harde knal, maar de bal gaat recht op McGregor, die de bal klemvast heeft.
41
Adam schiet op doel, maar zijn eigen ploegmaat Novo staat in de weg en krijgt de bal recht in zijn maag.
42
De eerste helft lijkt dan toch op een 0-0 af te stevenen. Naldo schiet een bal nog naast.
44
Er gebeurt niet veel meer nu.
45
Nog een goede poging van Werder. Hunt met de scherpe voorzet. Aan de tweede paal kan Naldo de bal nog net tikken, maar die is veel te zwak om gevaarlijk te zijn.
45
De eerste helft is afgelopen.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft was één en al Werder Bremen. We zagen vooral eenrichtingsvoetbal op de helft van de Rangers. Bremen kreeg enorm veel kansen. Naldo, Diego, Almeida, Rosenberg en Boenisch konden die niet afwerken. De Rangers konden twee keer tegenprikken. Telkens was Novo er dicht bij. Werder moet zo na de rust nog twee keer zien te scoren. Geen gemakkelijke opgave, maar als er wordt gespeeld als in de eerste helft, zal het nipt worden.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De Rangers hebben de tweede helft op gang gebracht.
47
De eerste poging is opnieuw van de thuisploeg. Patrick Owomoyela schiet van ver over.
48
Ook Hunt probeert het van ver, zijn scht zwaait naast het doel van McGregor.
49
De eerste corner van de tweede helft is voor de Rangers, maar die slagen er niet in om er een kans mee af te dwingen.
50
Goed schot van Jensen! Nog net met de vingertoppen over getikt door McGregor. Mertesacker kopt de hoekschop voorlangs. Werder heeft de kwalificatie zeker nog niet opgegeven.
53
Rangers heeft een dubbele muur opgesteld, waar Bremen maar moeilijk gaten in vindt. Een nieuw afstandsschot dwarrelt opnieuw naast.
54
Diego brengt een snelle tegenaanval op gang, maar Almeida ziet zijn schot geblokt. Een pass naar Rosenberg was een beter optie geweest.
54
Bremen blijft druk op de ketel zetten. McGregor bokst een kanonskogel van Jensen weg.
57
Vervangen Charlie Adam
Ingevallen Steven Whittaker

De Rangers gaan nog defensiever spelen en brengen met Whittaker een verdediger voor een middenvelder.
58

Goal
Doelpunt van Diego Ribas da Cunha (Onbekend Onbekend)
Eindelijk doelpunt voor Werder Bremen. Diego speelt zichzelf knap vrij en schiet de 1-0 overhoeks voorbij McGregor. Bremen moet nog twee keer scoren voor de kwalificatie, één doelpunt levert verlengingen op.
63
Boubacar Sanogo maakt zich klaar om in te vallen.
66
Vervangen Hugo Almeida
Ingevallen Boubacar Sanogo

Sanogo komt de hard werkende Hugo Almeida vervangen.
67
Borowski gaat door tot de achterlijn en brengt voor ..... . Zijn voorzet wordt echter weggewerkt door de Schotse defensie.
68
Vrije trap van Aaron Hunt. De middenvelder vindt echter geen medespeler. Opnieuw een kans weg. De Duitsers hebben nog 22 minuten om minstens één keer te scoren.
70
Fluitconcert voor McGregor die tijd probeert te trekken. De Brit schiet tot plezier van de Duitse fans de vrije trap onbegrijpelijk buiten.
75
Bremen blijft proberen, maar vindt geen sleutel om de Schotse muur te ontwrichten. De Duitsers willen het te snel doen en beginnen slordig te spelen.