Stadion: Ibrox Stadium

Herbeleef Rangers FC - Fiorentina (Europa League )

Volg de match tussen Rangers FC en Fiorentina live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vanavond trekken wij naar Schotland richting het Ibrox Stadion. Beide ploegen nemen het tegen elkaar op omstreeks 20:45. De wedstrijd kan u live via ons volgen. Scheidsrechter Kyros Vassaras zal de wedstrijd fluiten. Onze opstelling kan u alvast bekijken.
Rangers FC: Alexander Neil, Broadfoot Kirk, Weir David, Cuellar Jimenez Carlos Javier, Papac Sasa, Whittaker Steven, Hemdani Brahim, Davis Steven, Dailly Christian, Novo Nacho, Darcheville Jean-Claude.
Fiorentina: Frey Sebastien, Jorgensen Martin, Gamberini Alessandro, Ujfalusi Tomas, Gobbi Massimo, Kuzmanovic Zdravko, Liverani Fabio, Montolivo Riccardo, Santana Mario Alberto, Pazzagli Edoardo, Mutu Adrian.
1
Papac zal moet opletten voor de volgende wedstrijd, hij staat momenteel op al op 1 keer geel. Bij Fiortenina is dit Mutu, Montolivo en Ujfalusi. De spelers staan op het veld en beide ploegen missen enkele basis spelers wegens schorsing.
1
De wedstrijd is vertrokken.
3
Momenteel nog geen grote kansen. Fiorentina probeert een aanval op te zetten maar zonder resultaat.
4
Foutje bij de Rangers maar Fiorentina kan er niet van profiteren.
6
Darcheville verliest zijn schoen en moet hem even opnieuw aandoen. We zien een trage start van beide ploegen.
9
Schot van Jorgensen is veel te hoog en gaat over het doel van Alexander.
10
Voorzet van Mutu wordt onderschept door Hemdani. Broadfoot krijgt de bal maar verliest hem en de voorzet hieruit gaat voorbij iedereen.
11
Vrije trap voor de Rangers. Weggetrapt door Alexander.
13
Schot van Mutu gaat recht in de armen van Alexander.
14
Fiorentina zit het beste in de wedstrijd en kregen een aardig aanval opgebouwd maar goed verdedigt bij de Rangers.
16
Voorzet van Montolivo gaat in de armen van de doelman. Counter van Darcheville gaat in de armen van Frey.
17
Het eerste kwartier zit erop. Fiorentina is de betere ploeg met veel balbezit. De bezoekende ploeg heeft de betere kansen gehad.
18
Ujfalusi maakt een overtreding over Darcheville. Hij is even naar de kant.
19
We zijn terug verder met de wedstrijd even zonder Darcheville.
20
Darcheville is terug het veld op.
21
Hoekschop voor Fiorentina na een trap van Pazzagli.
21
Santana neemt de hoekschop maar veel te zwak.
22
 Gele kaart voor Mario Alberto Santana
Overtreding op Darcheville die op de counter was geslagen.
24
Druk bij Fiorentina blijft aanhouden. Papac kon net een bal richting Mutu onderscheppen.
25
Trap van Jorgensen in de armen van Alexander.
27
Inworp voor de Rangers kort bij Frey.
27
De voorzet gaat achter het doel van Frey.
29
De Rangers komen wat beter in de wedstrijd maar echte grote kansen hebben wij hier vandaag nog niet gezien. Wij wachten op wat meer druk van beide ploegen. Fiorentina heeft momenteel de betere kansen gehad.
31
Pazzagli krijgt een goede bal maar geeft hem slecht terug aan Mutu en zo valt er een grote kans het water in.
32
Voorzet van Kuzmanovic gaat bijna in het doel maar er wordt gefloten voor handspel bij Mutu.
33
Novo kan even op links oprukken maar hij vergeet de bal.
34
Schot van Kuzmanovic gaat naast het doel van Alexander.
35
Voorzet naar Darcheville maar hij kan niet inkoppen en er wordt gefloten voor een overtreding.
38
Voorzet van Fiorentina wordt weggekopt door Weir en zo komt er een counter maar deze wordt al snel onderbroken en is de bal terug voor de bezoekers.
40
Geen treffer voor de bezoekers. Mutu past mooi door richting Santana maar hij krijgt de bal er niet in.
41
De laatste vijf minuten van de eerste helft zijn ingegaan.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit erop. De 50.000 toeschouwers hebben een rustige eerste helft gezien met weinig druk van beide ploegen. Fiorentina was de betere partij maar we zijn redelijk teleurgesteld in de eerste helft. Wij zien jullie binnen een tiental minuten terug voor de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
De hoekschop levert geen gevaar op. Fiorentina gaat op de counter met Santana maar die trapt de bal ver weg.
45
Voorzet van Whittaker gaat in hoekschop.
46
Er zijn geen wissels gebeurd tijdens de rust.
46
We zijn terug voor de tweede helft. Rangers trapte zojuist af en de laatste 45 minuten zijn aan het lopen.
49
De bal wordt heen en weer gespeeld bij Fiorentina.
50
Voorzet van Broadfoot naar Novo maar Frey zat er goed tussen.
51
Trap van Novo gaat over het doel van Frey.
54
Whittaker kan goed oprukken en zo is er druk bij de thuisploeg. Zijn voorzet gaat naar de andere kant waar er opnieuw richting Whittaker wordt getrapt die hem aflegt voor Papac waar hij een voorzet kan geven maar geen gevaar kan brengen hiermee.
56
Veel druk bij de Rangers momenteel.
57
De supporters laten zich horen en het speelbeeld gaat erop vooruit. Beide ploegen zetten druk.
58
Trap van Novo gaat naast het doel van Frey.