Stadion: Jan Breydel

Herbeleef Zulte Waregem - Maribor NK (Europa League )

Volg de match tussen Zulte Waregem en Maribor NK live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Zulte Waregem begint met 1 puntje aan wedstrijd drie in de poules van de Europa League. Maribor is nog puntenloos, dus beide ploegen kunnen een overwinning zeker gebruiken.
1
Zulte Waregem - Maribor NK: 0-0
1
Zulte Waregem trapt de wedstrijd op gang.
3
Eerste druk is voor Maribor, meteen enkele corners.
5
Habibou ligt even geveld, maar hij kan uiteindelijk verder.
10
Rookontwikkeling uit het vak van Maribor, ondertussen een knal van Hazard, maar afgeblokt.
11
Foutje op Habibou, dat na enkele seconden toch wordt gefloten.
12

Goal
Doelpunt van Davy De fauw (Onbekend Onbekend)
De vrije trap lijkt een oprapertje te worden voor doelman Handanovic, maar die verslikt zich in de bal en De fauw is er als de kippen bij om Essevee op voorsprong te tikken.
14
Handanovic moet even worden verzorgd aan de hand. Dan toch geraakt door De fauw?
18
Naessens haalt er met een topinspanning nog een hoekschop uit.
21

Goal
Doelpunt van Matic Črnic (Onbekend Onbekend)
Colpaert verdedigt slecht uit en via D'Haene komt de bal tot bij Crnic, die makkelijk binnenknalt. Alles te herdoen.
27
De wedstrijd ligt wat dood na de 1-1. Iedereen zoekt wat naar het nieuwe ritme.
32
Hazard haalt even uit, maar het schotje is veel te zwak om Handanovic te bedreigen.
34

Goal
Doelpunt van Aleš Mertelj (Arghus Soares Bordignon)
Uit een hoekschop raakt de bal niet weg: Mertelj pakt mooi op de slof en Maribor op voorsprong in Jan Breydel.
37
De fauw haalt de achterlijn, maar zijn voorzetje kan geen teamgenoot vinden.
38
Ook D'Haene glijdt nu weg, gelukkig had Tavares dat niet meteen door.
39
Wat doet Bossut daar? Hier komt Essevee goed weg, Tavares kopt naast.
41
Hazard haalt er een hoekschop uit. Nog 5 minuten voor de rust om het recht te zetten.

Zulte Waregem - Maribor NK: 1-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:52
En we gaan rusten met een achterstand voor Essevee. Het kwam via een foutje van de doelman op voorsprong, maar ging daarna zelf aan het klungelen. Dury zal tijdens de rust weer moeten ingrijpen op Jan Breydel.
46
En we zijn er terug aan begonnen in Jan Breydel. Francky Dury komt met een dubbele wissel en gaat achteraan met drie spelen.