belBelgië
engEngeland
Datum: 15/11/2020 20:45
Competitie: Nations League A
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Koning Boudewijn Stadion
Hoopvol nieuws over Lukaku, op naar revanche tegen Engeland? "Moeilijk om naar uit te kijken, want ..."
Hoopvol nieuws over Lukaku, op naar revanche tegen Engeland? "Moeilijk om naar uit te kijken, want ..."

In de Nations League neemt België het zondagavond op tegen Engeland. Winst kan de Rode Duivels héél dicht bij de Final Four brengen. Hoe is het met Lukaku en of en hoe kijken de Belgen er naar uit?

Van Crombrugge, Vermaelen, Saelemaekers, Carrasco en Trossard zijn er niet bij tegen Engeland, maar Kevin De Bruyne is wél fit en ook Romelu Lukaku lijkt zich klaar te stomen.

Hij was lange tijd onzeker, maar zit toch in de uiteindelijke wedstrijdselectie en dat mag een opsteker genoemd worden.

Moeilijk uitkijken

De Rode Duivels kunnen revanche nemen tegen Engeland en een reuzenstap zetten richting Final Four in de Nations League, al liggen ze daar zelf niet zo wakker van.

"Het is moeilijk om daar naar uit te kijken, want dat wordt eind volgend jaar gespeeld. Tussendoor zijn er nog 4-5 bekers te winnen met de clubs, is er een EK, zijn er 50 matchen die moeten worden gespeeld, ..."

De verwachte opstelling: Courtois, Alderweireld, Denayer, Vertonghen, Meunier, Witsel, Tielemans, Thorgan Hazard, De Bruyne, Mertens, Lukaku

De bank: Mignolet, Casteels, Coucke, Boyata, Mechele, Delcroix, Chadli, Foket, Kayembe, Dendoncker, Praet, Vanaken, Verschaeren, Lukebakio, Doku, Batshuayi, Benteke

Het wordt uitkijken naar het topduel. De Rode Duivels zijn favoriet, een gokje op de Three Lions kan uw inzet meer dan verdrievoudigen. Doe er je voordeel mee via BetFIRST! 

Meer nieuws

Nations League A