Datum: 06/01/2013 20:45
Competitie: Coupe de France
Speeldag: 1/32 Finales
PSG bekert verder

Paris Saint-Germain is met 3-4 gaan winnen op het veld van vijfdeklasser Arras. De hoofdstedelingen maakten het zichzelf moeilijker dan nodig.

Ibrahimovic had zich deze week gestoten aan de knie en kreeg rust voor deze bekerwedstrijd. Ook zonder hem zou PSG geen problemen mogen hebben met Arras was het devies. Het begin van de wedstrijd bewees die stelling ten zeerste: al na tien minuten stonden de bezoekers 0-2 voor in Arras. Doelpuntenmakers van dienst waren Lavezzi en Matuidi.

Halfweg de eerste helft maakte Aït Bouhou echter de aansluitingstreffer voor de thuisploeg, waarna het even bibberen was voor PSG. Vijf minuten voor rust maakte Camara weliswaar de 1-3, maar vlak na rust kwam Arras via Despres nog een keer terug in de wedstrijd. Pas halfweg de tweede helft werden de twijfels ogenschijnlijk weggenomen met het tweede doelpunt van Lavezzi. Tien minuten voor tijd kwam Arras opnieuw terug tot op een doelpunt via Bernard, maar gelijkmaken zat er niet meer in.