Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stade Michel d'Ornano
Dufer en Dugardein houden PSG op 0-0

Caen, de club van Steve Dugardein en Grégory Dufer, heeft op eigen veld een 0-0-gelijkspel behaald van PSG, de club uit de Franse hoofdstad.

Beide ploegen begonnen aftastend. Na elf minuten volgde de eerste kans voor PSG, maar Steeve Elana, de doelman van Caen, weerhield Pedro Pauleta van het doelpunt. Na een halfuur spelen, viel er buiten de kans van de Portugees, maar weinig te beleven. PSG domineerde technisch gezien. Pas na 36 minuten moest Lionel Letizi een eerste keer in actie komen op een schot van Bakour. Aan de rust stond PSG "op punten" voor in deze erg povere wedstrijd...

Pas twintig minuten voor tijd kwam er meer offensief voetbal van beide kanten. Patrick Rémy, de trainer van SM Caen, had voor een verdedigende formatie met maar één aanvaller geopteerd en probeerde nu toch meer te halen dan het gelijkspel. Daardoor kwam er meer ruimte en kon PSG beter voetballen. Toch werd er niet gescoord en eindigde de wedstrijd zoals ze begon, op 0-0.

PSG staat tiende in het klassement na twintig speeldagen. Caen slechts zestiende. Gisteren diende Marseille Lille haar eerste thuisnederlaag van het seizoen toe (het verslag vindt u hier). Vanavond worden ook de andere wedstrijden van de twintigste speeldag afgewerkt.