Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Stade Geoffroy Guichard
PSG wint eindelijk nog eens, Lille gelijk

PSG heeft eindelijk nog eens een wedstrijd gewonnen. Het versloeg Auxerre met het kleinste verschil. De Portugees Pedro Pauleta was de doelpuntenmaker. Lille kon weer niet winnen. Het speelde scoreloos gelijk op het veld van

Voor de club van Luigi Pieroni was het al de tiende uitnederlaag dit seizoen. PSG, dat twaalfde blijft, heeft nu nog maar vijf punten achterstand op Auxerre, dat vijfde staat.

Auxerre probeerde meteen na het eerste fluitsignaal hoog pressing te voeren en kreeg ook de eerste kansjes van de wedstrijd, maar toch waren het de Parijzenaars die vroeg scoorden. Na een eerste waarschuwing kopte Pedro Pauleta de hoekschop van Jérôme Rothen voorbij doelman Cool. Auxerre probeerde nog wel, maar in een sensatieloze eerste helft werd er niet meer gescoord.

Bij het begin van de tweede helft maakte Luigi Pieroni zijn opwachting. Hij kwam Benjani vervangen. Veel veranderde dit echter niet. Het bleef 1-0.

Lille speelde scoreloos gelijk op het veld van Saint-Etienne. Het zocht wel naar de overwinning, maar scoren lukte niet. Dat lukte ook niet bij les Verts zodat de 0-0-eindstand logisch was. Lille was fysiek veel sterker, maar qua spel waren de ploegen elkaar waardig. In het klassement blijft Lille derde, Saint-Etienne blijft tiende.