Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Stade de la Meinau
PSG slechts gelijk tegen Strasbourg

PSG is er niet in geslaagd te winnen van Strasbourg. De uitgestelde wedstrijd van de 24ste speeldag had niet veel om het lijf en eindigde op 1-1. Door dit gelijkspel is geen van beiden veel geholpen. PSG komt terug op de vijfde plaats en heeft een beter doelsaldo dan Olympique de Marseille. Strasbourg blijft negentiende en voorlaatste.

De wedstrijd begon goed met enkele mooie kansen. Net op het ogenblik dat de intensiteit van het spel daalde, werd er gescoord. Deroffe stak de bal door naar Nemeth, die de bal op het hoofd van Farnerud schilderde. Die legde af naar Diane, die vanop vier meter maar hoefde binnen te duwen. De wedstrijd dreigde op het middenveld verloren te gaan, maar net dan kon Pauleta de gelijkmaker scoren op het halfuur. 1-1 was ook de ruststand na een aangename eerste helft.

In de tweede helft begonnen de statistieken te spreken. PSG is op verplaatsing maar een schim van zichzelf en kon maar vijf doelpunten maken buitenshuis en thuisploeg Strasbourg kon thuis nog maar eenmaal winnen (tegen Metz met 2-1). PSG had het meeste balbezit, maar kon daar geen voordeel uit halen.

Het bleef dus 1-1. Strasbourg heeft nu zestien punten, twee meer dan rode lantaarn Metz. PSG komt op een gedeelde vijfde plaats met eeuwige rivaal Marseille. L’OM heeft wel een slechter doelsaldo.