Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Parc Des Princes
PSG nipt langs Nancy
Jens Van der Borght

Paris Saint-Germain heeft thuis met 2-1 gewonnen van AS Nancy. Dankzij deze zege blijft het team van coach Ancelotti minstens een week langer aan de leiding in Ligue 1.

Het begin van de wedstrijd verliep gelijkopgaand. Beide ploegen creërden enkele goede kansen, maar wisten niet te scoren. Tien minuten voor rust was het toch prijs. Sirigu hield een bal tegen, maar in de herneming tikte Moukandjo de bal langs de Italiaan.

Na de rust kon PSG de wedstrijd ombuigen in haar voordeel. Ibrahimovic draaide in drie minuten de wedstrijd helemaal om. Met twee doelpunten bezorgde hij zijn club de zege. Hierdoor staat de club uit Parijs eerste met vijf punten voorsprong op eerste achtervolger Lyon, dat later op de avond de topmatch speelt tegen de nummer drie in de stand: Marseille.