Stadion: Stadio Renzo Barbera
Nieuwe nederlaag voor Juve
Maarten Vandenabeele

3 dagen na het thuisverlies tegen Sampdoria heeft Juventus opnieuw verloren. In Siciliƫ ging de leider onderuit tegen Palermo.

Al na 12 minuten was de thuisaanhang aan het feest: Buffon kon een vrije trap van Corini met de vuisten wegboksen maar de rebound was voor Brienza en het stond 1-0. Na de rust werd Juve steeds sterker maar tot grote uitgespeelde kansen kwamen de Bianconeri niet. Integendeel, het was de thuisploeg die op de counter de beste mogelijkheden kreeg op een doelpunt, maar Barone en Santana misten. Een slotoffensief kwam er niet, omdat de Rosaneri geen moeite hadden de Juve-aanvallen te controleren.

Als AC Milan morgen zijn wedstrijd tegen Lazio wint, komt de kampioen tot op 2 punten terug van Juventus.