Speeldag: Speeldag 24
Mihajlovic klopt Roma
Maarten Vandenabeele

Dankzij zijn Servische verdediger Sinisa Mihajlovic (foto) heeft Inter in eigen huis AS Roma kunnen kloppen in de zaterdagavondwedstrijd van de 24e speeldag. Inter wordt voorlopig derde, op 8 punten van leider Juventus.

Inter kwam via een vrije trap van specialist Mihajlovic op voorsprong in de 23e minuut. Toch waren het de Romeinen die de beste kansen had, maar doelman Toldo en Cordoba gooiden nog met doodsverachting hun lijf in de strijd om de bal uit het doel te houden.

Na de pauze zagen de toeschouwers hetzelfde spelbeeld: Roma deed alles goed, tot aan het laatste moment. De Interdefensie stond pal. 9 minuten voor tijd kreeg verdediger Mexes van de Giallorossi zijn tweede gele en hij mocht inpakken. In de blessuretijd was er dan een déjà-vu: vrije trap voor Inter, Mihajlovic achter de bal en 2-0.