torTorino
lazLazio
0-1
0-2
56' Massimo Oddo (pen)
Maarten Vandenabeele

Torino startte met hooggespannen verwachtingen aan het seizoen in de Serie A maar kende een moeilijke start. Vanavond beleefden de Granata een voorlopig dieptepunt met een zware thuisnederlaag tegen Lazio, dat zijn strafpunten aan een sneltempo aan het wegspelen is.

De thuisploeg, met heel wat ex-Laziali tussen de lijnen, hield gelijke tred tot aan de pauze maar vanaf de tweede helft was er geen houden meer aan bij Lazio. Na 3 minuten scoorde Rocchi, nadat Mudingayi de bal had opgepikt. Mauri gleed de bal nog helemaal binnen, maar de bal was toen al over de lijn gegaan. 7 minuten later was het al 0-2. Di Loreto haalde kwelduivel Rocchi neer in de 16 en Oddo zette de strafschop om, hoewel Abbiati nog een hand tegen de bal kreeg. Diezelfde Oddo scoorde de 0-3, toen zijn schot afweek en Abbiati kansloos liet. Op de counter legde Mauri de zware 0-4 vast.

Atalanta en Reggina hielden elkaar in evenwicht. Alles gebeurde in de eerste minuten: na 3 minuten scoorde Loria de 1-0. Niet zomaar een doelpunt, want het was het 1000e thuisdoelpunt van Atalanta in de Serie A. In de 6e minuut legde Tedesco de eindstand al vast: 1-1.