Stadion: Stadio Friuli

Herbeleef Udinese - AC Milan (Serie A)

Volg de match tussen Udinese en AC Milan live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Milan moet vanmiddag winnen op het vel van Udinese wil het nog kans maken op een plaats bovenin de rangschikking en alsnog een Europees ticket te verzilveren. Udinese, dat 5de staat, zal het hen alvast niet makkelijk maken.
Udinese: Handanovic Samir, Coda Andrea, Dossena Andrea, Lukovic Aleksandar, Zapata Cristian Eduardo Valencia, D'Agostino Gaetano, Eremenko Roman, Mesto Giandomenico, Di Natale Antonio, Pepe Simone, Quagliarella Fabio.
AC Milan: Kalac Zeljko, Bonera Daniele, Favalli Giuseppe, Kaladze Kakha, Nesta Alessandro, Ambrosini Massimo, Gattuso Gennaro Ivan, Kaka Ricardo Izecson Santos Leite, Seedorf Clarence, Pato Alexandre Rodrigues Da Silva, Ronaldo Luiz Nazario de Lima .
1
We zijn eraan begonnen.
5
Kaka weet een vrije trap te krijgen, maar de bal vindt het doel niet.
7
Pato van Milan kan uithalen van ver, maar zijn schot wordt geblokt.
7
 Gele kaart voor Fabio Quagliarella

9
Handspel van Pato, maar de scheidsrechter houdt de gele kaart op zak.
12
Pepe weet de bal totbij Quagliarella te brengen, maar die zijn schot wordt gepakt door Kalac.
14
Coda kan uithalen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
18
Echte grote kansen blijven uit. We zien vooral veel middenveldspel.
25
Het is voorlopig wachten op het eerste doelpunt.
28
Kans voor Udinese. Di Natale kan met links uithalen, maar die wordt gered door Kalac.
29
Weer een kans voor Udinese. Pepe schiet nipt rechts naast het doel.
31
Quagliarella schiet hard maar recht op Kalac.
32
Milan reageert op de grote aanvalstorm van Udinese. Ronaldo schiet met links, maar zijn schot is iets te hoog.
34
Udinese met weer een aanval. Zapata schiet van dichtbij net naast.
37
Lukovic kan ook uithalan, maar zijn schot wordt geblokt.
40
De aanvalsstorm is even gaan liggen. In de laatste 10 minuten leek Udinese te gaan scoren, maar het lukte niet.
42
Quagliarella krijgt zijn 3de kans van de wedstrijd, maar mist.
44
Milan kan ook nog een kans forceren met Ambrosini, die de bal rechts hoog naast schiet.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit erop. De wedstrijd startte traag, maar naar het einde toe nam het tempo toe. Udinese kreeg enorm veel kansen, maar wist er geen om te zetten in een doelpunt. Milan prikte soms terug, maar kon ook niet scoren.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
47
Ronaldo kan met links uithalen , maar zijn schot wordt gepakt.
51
Vervangen Roman Eremenko
Ingevallen Christian Obodo

52
Lukovic schiet van links, maar zijn schot wordt afgeblokt.
55
Kans voor Kaka. Hij schiet van rechts, maar de bal gaat voorlangs.
57
Kans voor Udinese. Pepe schiet iets te hoog over het doel.
60
Seedorf ziet zijn schot gepakt worden in de linker benedenhoek.
62
Het regent nu kansen. Di Natale schiet met rechts, maar de bal is te hoog en gaat ver naast.
66
2 kansen in 4 minuten voor Quagliarella, maar hij mist ze allebei.
74
Ambrosini kan schieten. Zijn schot gaat maar nipt naast.
78
Een schot van Seedorf wordt geblokt.
80
Er zijn nog 10 minuten te spelen. Kan één van de ploegen de 3 punten nog pakken ?
82
Vervangen Ronaldo Luíz Nazário de Lima
Ingevallen Alberto Gilardino

82
 Gele kaart voor Massimo Ambrosini

87
De laatste minuten hebben we geen kansen meer gezien. De wedstrijd lijkt af te stevenen op een 0-0.