Speeldag: Speeldag 34
Stadion: Stadio Renzo Barbera
Roma verplettert Siena, Inter verliest opnieuw
Timothy Collard

AS Roma heeft vannamiddag makkelijk gewonnen van Siena. De Romeinen wonnen met 4-0, terwijl Internazionale alweer niet kon winnen.

AS Roma-Siena

Roma kende totaal geen problemen met Siena. Al bij de rust leidden de Romeinen met 3-0. Pablo Osvaldo nam twee doelpunten voor zijn rekening, terwijl Erik Lamela ook een doelpuntje meepikte.

Na de rust vond Roma het welletjes geweest en beperkten Totti en co zich tot het uitspelen van de partij. Een twintigtal minuten voor tijd maakte Osvaldo zijn hattrick nog compleet en zo boekt Roma een simpele overwinning in de race om een Europees ticket.

Palermo-Inter

Internazionale heeft zondagnamiddag alweer niet kunnen winnen. Het blauw-zwarte team uit Milaan zag hoe Palermo zijn vroege voorsprong een hele wedstrijd met hand en tand verdedigde. Na tien minuten spelen had Ilicic de thuisploeg op voorsprong gebracht en daar bleef het uiteindelijk ook bij.

Door deze nederlaag ziet Inter zijn concurrenten verder weglopen in de strijd om een Europa Leagueticket. Het staat pas zevende in de stand en voelt de hete adem van Lazio en Catania in zijn nek.